/i/Tarih

''Tarih bir meslektir, bir hobi, gevezelik, anekdot ya da asparagas değildir.'' (Pierre Goubert)
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    0
    "Kudüs’ün teslim olunması için Patrik'inin koyduğu şart üzerine Kudüs önlerine gelen Halife Ömer'in kölesi ile ortaklaşa ve değişerek bir deveye binerek yol aldığını ve asıl kilise yakınına gelindiği zaman deveye binmek sırası köleye geldiğinden ötürü Ömer'in yürüyerek Arap ırkından başka ve yüksek ırklardan oluşan ordunun yüksek ve muhteşem huzurunda o ordunun kumandanlarına karşı yerden taş alarak atmak suretiyle gösterdiği çıplak ve çıfıt Araplık, malumunuzdur. Bunu artık Türk çocuklarına bir erdem gibi okutmakta ısrar gösteren notları göz önüne almalısınız."

    Gördüğünüz gibi Hazreti Ömer (r.a)'ya Çıplak ve Çıtıf Arap diyor. Bu mu sizin Ata'nız ne Allah'ın Ayetlerine nede Peygamberlerine bir saygısı yok ve Hakaret etmektende geri kalmıyor.
    Yemin ederim Allah bunu ona Hesap gün ödetecektir.
    Sizin Ata dediğiniz adam bu işte bunca Yıl bize Okullarda yalan Tarih öğrettiler, artık gerçeği görme vakti gelmiştir Müslüman kardeşlerim.
    Kendine Müslüman diyen hiç kimse bu adama Ata deyip saygı ve sevgi duyamaz Çünkü bu adam Hem senin Peygamberlerine hemde Allah'ın bize Cennet'in anahtarını sunduğu Kuran Ayetlerine inanmıyor ve Hakaret ediyor.
    Kararınızı verin Ama Hesap günü veremeyeceğiniz bir Amel'i defterinize yazdırmayın.
    Devam ediyoruz..
    ···
   tümünü göster