/i/Tarih

''Tarih bir meslektir, bir hobi, gevezelik, anekdot ya da asparagas değildir.'' (Pierre Goubert)
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    0
    "Şüphesiz Türkler için çok kahraman evlatlar, şu ve bu tarzda Arap halifelerinin sarayının içine hükümetinin teşkilatının ve Arap adına fetholunan birçok vilayet ve eyaletlerde bütün zaferleri sağ­layan kuvvetlerin kalbinin içine girmişlerdir. ilim, sanat ve bilhassa askerlik ve başkumandanlık mevkilerini elde etmişlerdir ve sonuç­ta Arap imparatorluğu unvanını taşıyan bütün memleketlerde bi­rinci derecede güç ve hakimiyet sahibi olmuşlardır.
    En nihayet muhafazid'in Halifesi unvanını taşımak maskara­lığında bulunanları emir ve iradelerine boyun eğdirmişlerdir."

    Evet şimdi Fatih, Kanuni,Yavuz, Abdülhamit,4.Murad vesaire bunlar bizim Atalarımız değil mi ?
    Ama bakın bu mübarek şahsiyetlere Ata dediğiniz adam "Maskara" diye hitap ediyor.
    Hemde Hazreti muhafazid(s.a.v)'in Halife Ünvanı gibi Şerefli ve Onurlu bir Ünvanı taşıdıkları için.
    Bu mu Sizin Ata dediğiniz Adam ?
    Sizin gerçek Atalarınıza bakın nasıl hitap ediyor, sizin Peygamberinizden beri devam eden Halifeliği Maskaralık olarak tanımlıyor.
    Demekki Fatih, Yavuz,Kanuni onun Ataları değil eğer olsaydı kendi Atalarına bu şekilde hakaret edermiydi?
    Bir düşünün ve Hangisini tercih ediyorsanız onu edin.
    Allah'ın Ayetlerine Safsata diyen, Peygamberlerine Hâkaret eden, bizim gerçek Atalarımız olan Osmanoğullarına "Maskara" diyenmi?
    Yoksa 3 kıtaya 600 sene Hükmetmiş, Allahın hükümleri ile Hükmeden, Allah yolunda bütün kafirlere Cihâd bayrağını açmış ve Peygamber efendimizin Övgüsüne Mazhâr olmuş olan Gerçek Ata'larımız mı sizin Ata kabul ettiğiniz insanlar?

    inanmayanlar olabilir ama gidip Bizzat EL YAZISI ile bunları yazmış olduğunu Teyit edebilirler, bakalım buna ne kılıf bulacaksınız.
    Hadi başkası yazaa iftira diyeceğim ama Ata dediğiniz Adam bizzat el yazısı ile yazmış Hala ata diyen olursada Kendine Müslümanım demesin, anca Münafıklık yapmış olur.
    Yukardaki Ayettede okuduğunuz gibi Allah sizin içinizdekileride bilir Dışarı vururum buyuruyor.
    Herkesi kandırabilirsiniz ama Hesap günü Allah'ı kandıramazsınız Allah Ayetlerine ve Peygamberlerine Hakaret eden birini savunanlarıda onunla birlikte cehennemin en derin Kuyularına atacaktır hiç şüphesiz.
    ···
   tümünü göster