/i/Oyunlar

Hayat bir oyundan ibaret değil midir ?
  1. 351.
    +1
    Kanıtları bende görmek isterim. Ayriyetten bi kaç soru sorucam 1-Oyunun bi açığına falan rastladıgınız oldumu mesela şöyle yaparsan dolunay daha çok düşer gibi.2-Hacklenme durumları olmadımı hiç bi gm nin çarını ele geçirmeye çalışan falan böyle bişey mümkün mü ?3-Bu dediğin yeni açılıcak server hakkında daha çok bilgi verirmisin veya bilgi alabılıcegımız bi yere yönlendirirmisin.4-Oyunun en güçlüsü kimdi sence senin zamanlarında *
    ···
    1. 1.
      0
      Kanıt özelden gönderildi dostum.
      1-Oyun açığı olduğun da bunu forum da sadece adminlerin görebildiği bir bölümde paylaşım yapılıyor ve geliştirici ekibine bildirilmesi için durum üst adminlere bildiriliyor. Ama o tarz bir taktik yok yani dolunay yada özel bir itemin düşmesi için bir taktik uygulamassın yalnızca eşya düşürme oranını arttırıcı efsunlarla daha çok şansını arttırabilirsin ama ondada dolunayın düşme şansını değil dolunay bir eşyadır ve eşya düşürme şansını arttırıcı efsunun ne kadar yükcikse dolunay da o kadar kolay düşer.:)
      2-GM'nin hesabının hacklenebilmesi için keylog yemesi lazım onun içinde her yer de gm olduğunu söylemesi lazım ki insanlr ona keylog yedirmeye çalışsın. Bir keresinde bir tgm'nin maili hacklenmişti ve mail üzerinden sanki coma tüm takıma mail göndermiş gibi saçma bir mail atılmıştı tüm yöneticilerin bu exeyi indirip açması gerekiyor tarzı:) tabi uyanan yöneticiler direkt tgm'nin mail hesabının çalındığını anlamıştı ve linke girmediler. Daha sonra o tgm takımdan çıkartıldı hesap güvenliğini sağlayamadığı için..
      3-Yakın zaman da resmi siteden yayınlanmaya başlanacaktır fakat biraz zaman geçmesi gerekiyor, steam ve yeni açılan 2 serverin üstünden biraz su akması lzım yani.
      4-JaGuaR benim efsanemdi * daha eskilere gidersek eye4you vardı ve tabi ki EdiLee reis. *
      ···
   tümünü göster