/i/Oyunlar

Hayat bir oyundan ibaret değil midir ?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 451.
    +1
    Bana da kanıt yollar mısın sana zahmet ve bir şey sormak istiyordum. Yıllar önce Metin2 yüzünden öldürülen bir genç kardeşimiz vardı haberlere çıkmıştı ve hatırladığım kadarıyla oyunun şifresini bulmuş ve kendisine hesap ve item yaparak para kazanıyormus ve yakın bir akrabasına bunun sırrını vermediği için akrabası tarafından öldürülmüştü, ülkede Metin2 yasaklanacak diyorlardı sanırım 2010 yıllarına tekabül ediyor. Bu nasıl mümkün olabilir yani bu şifreyi nasıl bulmuştur nereye yazmıştır? Ve bahsettiğiniz kadar gelişmiş bir incelemeye tabii tutulan oyunda bu nasıl fark edilememıştir?

    Birde örneğin normal bir kullanıcı kullandığınız panelin girisine kadar gelmesi mümkün mü yani Metin2.org üzerinde mıydı panel yoksa gmlerin bildiği bir sitede mı?
    ···
    1. 1.
      +1
      Kanıt özelden yollandı dostum, estafurullah memnuniyetle yanıtlayayım sorunu. O olayın aslı şöyle bildiğim kadarıyla rahmetli bir arkadaşımızın arkasından konuşup günahının almak istemem fakat; o arkadaşın ismi Musa'ydı ve kesinlikle oyunun şifresini bulup item basma yang basma gibi bir durum yok. Arkadaş başarılı bir hacker yaşına göre daha doğrusu bir şekilde internet cafeler'de keylogger yerleştirmeyi başarıyor ve çoğu kişinin hesaplarını soyuyor, ve bunun sonucunda bu oyunun ne kadar bağımlılık yapıcı olduğunun bir kanıtı olarak bir oyuncu tarafından öldürülüyor bilinen kısmıyla. Hatırlıyorsan bir zamanlar para bugu vardı görev ile kendine para yapıyordun, o bugtan yararlanan herkesin hesabı kapatılmıştı fakat oyuncuların neredeyse %80'i kullandığı için o bugu oyuncu kalmamıştı daha sonra takım hiç almadığı bir karar alarak bugu kullanan çoğu oyuncunun hesabını açtı fakat bir limit koydu örnek veriyorum;10m'den yüksek para kasan oyuncuların hesabını açmadı 10m'den altında para kasan hesapları açmıştı.

      2.soruna gelecek olursak buna müsadenle biraz kaçamak bir cevap vereceğim, normal bir oyuncunun paneli bulması imkansız bulsa bile yapabileceği hiç bir şey yok istediği hack yöntemini denesin. Normal bir takım üyesi bile takımdan ayrıldığında panelin adresini hala bilir fakat hiç bir işlem gerçekleştiremez, mesela ben takımdan ayrıldıktan sonra her okuduğun tickete göre verilen hediye ep kuponlarımın hiç birini not defterine kaydetmemiştim hepsi mailim de duruyordu. Takımdan ayrıldıktan sonra mail vb tüm erişimin silindiği için ep kuponlarımı dahi alamamıştım.

      Umarım açıklayıcı olabilmişimdir, saygılarımla..
      ···
    2. 2.
      0
      Teşekkürler ilginize.
      ···
   tümünü göster