/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +6
    Karanlığın dibine inmeye hazir miyiz?
    bir sistemin, tabuların, şizofreni hastası biri tarafından yıkılışının öyküsü..

    hikaye farklı mekan ve kişilerle ilerliyor ama farklı hikaye değiller hepsi birbiriyle bağlanacak zaman içerisinde...

    oncelikle bu hikayede adi gecen karakterler ve mekanlar tamamen hayal urunudur..

    Arkadasaklarım, bu hikaye bu platformda tutulmasa da sizlere ve inci ruhuna olan sevgimden her daim partları paylaşacağım. o yüzden takibi bırakmayın. şukudur çukudur sıkıntı yok pek de zkımde degıl zaten

    hikaye diğerleri gibi değil. epey uzun bir yolculuk olacak. hikaye tamamen doğaçlamadır bana aittir.
    Hikayemi toplu olarak "wattpad' dan takip etmek için linkimiz,

    http://my.w.tt/UiNb/M43MyMeiID

    EVET BAŞLIYORUZ____________________

        ...    Az evvel yedigi darbe yüzünden ağzından dökülen kan tanelerini sayarken, akabinde bir aparkat ile demir kafese kapaklandı. Rakibi 97 kilo bir katildi, "Aygır".. Aygırın yüzünde hic birseyden zarar gormeyecekmis gibi bir ifade vardı. Fakat Kemik, hazırdı. Yoluna bu tür böceklerin cikmasina izin veremezdi. Çünkü bugün onun planının başlangıç günüydü.

           Yer Ankara, kafes dövüşlerindeyiz. Kemik, yaklaşık bir yıldır bu piyasaya girmek için uğraşmıştı. Kendisine çevre sağlayıp, iyi dövüşüp, biraz da torpille, zengin kodomanlarin ilgisini cekmeyi basarip onlarin oyununa girebilmisti. Kafesin paralı turnuvasinda finale çıkmıştı ve gorup gorebilecegi en acimasiz dovuscu karsisindaydi. Aygır. Kafes dovusunde Kemik'ten daha tecrubeli sayilabilirdi fakat onun gibi teknik dusunup stratejik hareket edemiyordu. Tabi kilosu da bu konuda büyük bir eksiydi. Kemik 'in Aygır' a üstünlüğünün farkina varan  kafesin sahibi Cafer, bir şike tezgahı kurup. Zengin zümrenin neredeyse tamdıbına cok da  gizli olmayan tüyosunu vermişti, "Aygır alır!" tabiki Kemik' e de yenilmesi ve sus payı olarak belli bir miktar para verilmisti.

           Kemik bocaladığı yerden tellere tutunarak ayağa kalktı. Dövüş neredeyse yirmi dakika sürmüştü. Aygır, yaklaşık yirmi dakikadır Kemik'i kafesin bir kosesinden diger kosesine firlatmaktan bitkin dusmustu. Kemik' in bir sonraki taktigi yorulup sinirlenen Aygır'ın dengesiz yumruklarını savusturmaktı. Dogru zamanı bekliyordu. Ringin kenarında iki kodoman arkadasi ile maci izleyen Cafer geçen dakikalar ve Kemik' in aniden tempoyu arttırması üzerine işgillenmişti.

           Kemik; Aygırın yukarıdan salladığı yumruğu savuşturup kaburgalarına çalışmaya başladı. Aygır' ın boy üstünlüğünü fırsata çeviren Kemik, diz darbeleriyle rakibinin bacaklarını da işlevsiz hale getirmişti . Şike maçta dayak yemenin saskınlığı ile Aygır, gelisine dengesiz bir tekme salladı. Kemik uzerine gelen bacagi tutup akrobagib bir donus ile rakibini yere dusurup kilit yaptı.  Iki dovuscu kilit sekilde yerdelerdi. Daha sonra kemik yerde bir hamle ile Aygır'ın bacağını üç yerden kırdı. Kırılan kemikler, Aygır'ın böğürmesi ve bahsi kaybetmis seyircilerin uğultuları ortamda bir kiyamet havası yaratmıştı. Iri rakibini sakat birakan Kemik dogrulup yumruklarıyla yerdeki Aygır'ın yüzünü paramparça etti ve sonra hizlica kan gölüne dönen ringden cikti. Kimseye aldiris etmeden hizli adimlar ile muhasebe tarafına gidip kazandığı bahsin ücretini bir bavul icinde aldi. Kemik dovuşte kendisine oynayip kazanan tek kisiydi. Hizlica soyunma odasina girdi.

          

          
    ···
   tümünü göster