/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +3
    Kemik soyunma odasinda esyalarini toparlarken, odaya dogru gelen cafer ve iki adaminin seslerini duyuyordu. Cafer "-nerde ulan o puşt, puşşt!" diye diye koca ambari inlete inlete soyunma odasina girdi.

    Cafer; "ulan amina koydugumun puştu beni kimlere rezil ettiginin farkinda misin ? Ulan o ringde takunu cikardigin adam Zeki Tecel' in adamıydi ! Adam yüklü miktarda kaybettigi parayı degil, en gozde dovuscusunun geberdigini de degil, su an Ankara'nin en guvenilir bahiscisinin fos ciktigini ve kandirildigini dusunuyor ! Ve bu alemde Zeki Tecel i kandiranlarin basina ne gelir biliyor musun ? Simdi anlarsin! " diyerek belindeki kelepir 6 patlari Kemik'e dogrulttu.

    Ani bir kriz stratejisi gelistiren Kemik. Elindeki para dolu cantayi Cafer'e dogru firlatti. O sirada yanindaki iki korumasini indirip para cantasiyla yere serilen Caferin elinden dusen silahi alip kafasinda koca bir delik açti. Para çantasini da alip kapidan cikan Kemik, Cafer'un diger adamlarinin silah sesini duyup oraya dogru geldiklerinin farkindaydi. O yuzden hizli hareket etmesi gerekiyordu. Koridorun kosesini hizla donup karsisina cikan iki adami mihlayip birinin silahini beline soktu. Para cantasinin kulplarini iki omzuna takip sirt cantasina cevirdi ve ambarin ikinci katindan asagi atlayip bir konteynirin arkasina saklandi. O halde acik hedefti. Mekan boşalmıştı. Ortalikta sadece nallari dikmis olan caferin 4 adami vardi. Kemik çatışarak ambardan cikmayi basarmisti. Para cantasini onunla eş zamanda önünden gecen motorgibletliye firlatti. Kemik iki alt mahalleye inip oradaki jeep'e bindi, gorev tamamdı.
    ···
   tümünü göster