/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +56 -3
    Evet beyler, bu sefer de bu panpanızın sizden bir isteği olacak.10.000 küsür imza toplanmış bileve hedef 15.000. Bu minik yavru benim kardeşim bildiğim adamın kuzeni. Hem olayın Sağlık Bakanlığı'na ve yargıya taşınmasına hem de bu sabinin eski sağlığına olabildiğince kavuşturulmasına yardım etmenizi talep ediyorum.

    Change.org Linki: https://www.change.org/p/...lleri-cezasız-kalmamalı

    Change.org Metni:

    "3 yaşındaki minik Buğra geçirdiği basit bademcik ameliyatı sonrası doktorun yanlış müdahalesi, takipsizliği, umursamaz tavrı, ailenin şikayetlerini dikkate almayıp hazırlıklarda bulunmaması, etik olmayan önerilerde bulunup, buğrayı düşük yetersiz değerler ile taburcu etmesi, yetersiz tedavi gibi ihmaller dizisinden kaynaklanan doktor kaynaklı komplikeler sonucunda çeşitli operasyonlar, beyin kanamaları, beyin hasarları geçirmiş bebeğimiz ömür boyu bakım ve yatağa muhtaç hale düşmüştür.

    Zamanında hiç bir şekilde tarafımıza teslim edilmeyen raporlar ve epikrizler idari süreç başlattığımız vakit aleyhinde tarafınca değiştirilmiş ve bakanlıklar tarafından incelenen değiştirilmiş evraklar sayesinde kusursuz olarak nitelendirilip bakanlık personelleri tarafından tarafımıza "ameliyatlarda olacak şeyler, ne kadar uğraşırsanız uğraşın aynı sonuçla karşılaşacaksınız, boşuna uğraşmayın" sonucu tarafımıza iletilmiştir.

    Ailecek isteğimiz yetkililerin çocuğumuzu yerinde ve bizlerin görüşlerini alarak evrakların titizlikle incelemesi ve adaletin yerini bulup doktorumuzun gerekli cezalandırmaları ve yükümlülükleri üstlenip mesleki yeterliliğinin sınanmasını istiyoruz.

    Bundan sonra başka çocuklarımızın, insanlarımızın böyle basit ihmaller zinciri içerisine sürüklenmemesi ve ailelerin bizler gibi hayatlarının kararmaması için gerekli denetimlerin, düzenlemelerin yapılmasını istiyoruz."
    ···
   tümünü göster