1. 1376.
    +2
    Daha yeni ergenliğe adım atmış iki arkadaş hikayesi bu. Bizi hep azdıran Burcu diye bir afet vardı. Aramız hep iyiydi. el kol şakaları, ciks muhabettlieri , işte ilk öpüşmeler (ağızdan ) Neyse bir gün tak etti ve o dangalak kararı aldık. dayanamadık. gidip gibmeye karar verdik. ırzına geçicektik amk ahdhahdahdashd . o denli gözümüz dönmüş. çükümüz kalbimizin görevini devralmış tüm vücuda kanı pompalıyordu. kaısına dayanmaya karaverdik , kapının önüne geldiğimizde tişörtleri, sandaletleri çıkarttık... manita kapıyı açınca içeri dalıp saldıracağız , plan bu!
    (Amk yapabildiğimiz en komplike plana bak ahahahaha )
    Dayandık mı kapıya. çaldık zili. Kapı açılır açılmaz daldık içeri. Kapının eşiğinde am züt meme ellemeye yoklamaya başladık. ama bu arada belirteyim (Burcu taş, yani hatırladığım kadarıyla taştı... ve o da bizimle el kol şakalarına katılırdı, aramızda hep iyidi..)
    neyse... kız durun lan babam evde diyo biz hala devam . inanmadık. ta ki atletli donlu hayvan gibi adam önümüzde belirinceye kadar.
    yalın ayak çırılçıplak koşturdu bizi sitenin içinde muallaknin evladı.
    esnaf kurtardı bizi amk. Dediler çocuk bunlar yapma, etme... utancımdan 1 hafta bakkala bile girmedim. hala da hatırladıkça utanırım diğer bir yanımda kahkahalarla o eski ergene güler yani...

    Edit: yıl 2000'lerin başı filan.
    ···
   tümünü göster