/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +4 -112
    Çok kez böyle bir şeye sahip oldum. Çügü
    ···
    1. 1.
      +7 -1
      Ya anladık cadde modifye araçlarla piyası yapıyorsunuz babadan para maaş günü veya arkadaşın biri bi huur buluyor öyle hallediyorsunuz.
      ···
      1. 1.
        +4 -11
        Kardeşim. Yaşın kaç bilmiyorum. Buraya gelip salak salak entry giriyorsun. Tek bir hareketimle kafanı gövdenden ayırabilecek bir kapasitedeyim. Bunu bilerek konuş. Kendime ait fitness salonum var triplex hemde. Sauna var kendime ait. Plates salonum var. Milli antrenörüm. Şimdiye kadar öğrencilerimin başarısından kazandığım para milyonu bulmuştur. Para verip karıya da gitmem. Gavat ta değilim arkadaşla aybı kızı gibecek. Lakin gerçeker zoruna gitmiş belli ki.
        ···
      2. 2.
        +2 -2
        Bana böyle uzun yazdırdın senin ben amk
        ···
      3. 3.
        +12 -1
        Boş boş knşma entry giriyorsan benim verecem cevaba hazır olacan hayırdır senin zamanın çok mu ezdiler birden bütün mal varlığını yaptığın sporları sayıyorsun açtığım başlıkta daşşak amaçlı bi gibimide gövdede ayıramassın boş boş lag luga yapma.
        ···
      4. 4.
        -2
        madem sporcusun burda isin ne mk yalan oldugu burdan belli saydiklarini yapman icin butun gununu harcaman gerek...
        ···
      5. diğerleri 2
    2. 2.
      +12
      Kardeş bende bunlardan çok gördüm artisliğin kime ben ferre yıldızıyım hergün bunlardan 10 tane gibiyorum ananı giberek kazandığım paralar trilyonu geçti tüm dünya severek izliyo beni, bu kadar uzun yazdırdıgın için senin amk.
      ···
    3. 3.
      +2
      Amk liselisi ne zırvalıyon sen yok fitness salonu varmış da yok milyonlar kazanıyormuş da amın evladı baban cebine 10 lira fazla koydu diye hemen dünya senin olmuş istersen banka hesaplarımızın anlık durumunu atalım birbirimize tabi hesap açabilcek yaştaysan
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster