/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 51.
    +2
    panpa kitaplar konusunda bilgiliysen bir liste yada tavsiye yazısı yapsana malum ömür boyu kaç kitap okuyabiliyoruz.. simyacı okudum xd
    ···
    1. 1.
      0
      panpa iftardan sonra eklemeyi düşünüyorum.
      ···
    2. 2.
      0
      burda bahsedilen bütün kitapları okudunmu? bende hunharca okumak istiyorum 2 hafta sonra üni sınavı bitiyor. bugüne kadar naptın dersen bilgisayar bağımlılığı falan pişmanım köpek gibi tabi giden zaman gitti. neyse kitapları iyi seçmek lazım hangi türlere abanalım?
      bide hızlı okuma kursları nasıldır.
      ···
      1. 1.
        0
        panpa hızlı okuma kursları hakkında çok bir bilgim yok ama gereksiz bence. Kitap okucaksan zamana ihtiyacın var bu en doğalı. Çabuk sıkılıyor hızlı okumak istiyorsan da okudukça zamanla olur o. Tür olarak bence bi ayrım yok. iyi kitap hangi tür olursa okunur. Ama sana oğullar ve rencide ruhlar alper canıgüzün kitabı tavsiye edebilirim.
        Sürükleyici güzel ve kısa bi kitap onu okuyabilirsin. Burdaki kitapların elbette hepsini okumadım ama genel olarak yazarları falan olabilir bi yerden bilgi sahibiyim.
        ···
    3. 3.
      0
      panpa sen öncelike samimi bi insansın. Arkadaşlarınla aran iyidir seni severler sen de onları seversin ve genel olarak samimi bi ilişki vardır onlarla aranda. Çocukları sevdiğini düşünüyorum. Muhtemelen de tek kardeş değilsin. Bi kardeşin var, kardeşinle aran iyi ve paylaşmayı öğrendin onun sayesinde. Huzursuzluktan gürültüden nefret eden bi yapın var. Ama iyi söversin.Bi bağırış çağırış olduğu zaman da sinirlenir içinden küfür edersin
      ···
      1. 1.
        0
        tutturdun panpa ama bir kitaptan analiz yapmak yanıltıcı olmazmı? 5 kitap falan istemelisin. ondan önce kuran hiç tükenmeyen mucize mesela (çok tavsiye ederim, bilim-felsefe-din içeriyor)

        okumayı düşünmeyi sorgulamayı çok seviyorum panpa kursları zaman kazanmak için sordum. ama araştırdığım kadarıyla kurstaki egzersiz kitaplarda telefonlardada var artık. bi bakışta bi sayfayı okuma falan fıs ama okuduğunu anlamıyorsun onda. genel olarak çok okumak hızlandırıyor zaten egzersizler sınırları zorlatıyor. düzenli yapmak disiplin işi.

        tarih din gibi sosyal bilimleri çok seviyorum. pgibolojide iyidir benliği hissettiriyor. herkesin sevdiği klagibler sıkıyor ama.

        bide hepsinden önemlisi öğrenmek değil unutmamak bence panpa. okuduğunu özetliyecen yoksa bir iki seneye uçuyor kitabı unutuyosun. özet kağıdını sık sık okuyup diriltecen bilgileri.
        ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster