/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +1
    Yer Kızılay meydanı

    ... Kemik, jeep'ten inerken şoför koltuğundaki Sadri'ye "bir saat sonra Sakarya tarafına gel, işimi halledince istanbula döneriz, ben seni bulurum" dedi.
    Meydanda ilerlerken boş bulduğu banka oturdu, bir sigara yaktı ve saatine baktı, 03.18 . yelkovan yirmi te vurunca sigarasını attı. Elinde gazete olan yaşlı bir adam yanına oturdu. "Sarı binada" dedi yaşlı adam ve kalkıp karanlığa karıştı. Uç dakika sonra Kemik de kalkıp karşısındaki sarı binaya girip bodrum katına indi. Kapıyı iki boşluk ardından üç kere çaldı. Kapı açıldı, içeri girdi.

    "Amma hırpalamışlar" dedi gayipten bir ses.
    Kemik gülümseyerek "sen bir de karşımdakini gör" dedi.
    "Gördüm, herşeyi gördüm. Temiz iş çıkardın." dedi ve bulunduğu bölgeden dışarı çıktı Ali Rıza.
    ikili karşılıklı kırmızı baba koltuklarına oturdular, Kemik "başlıyorum." dedi ve devam etti,
    "Para Ali Avey e gitti. Zeki Tecel ölü bir adam tarafından dolandırılıp darbe aldı, ve bu iki unsur bizimkiler için bir artı. Avey bu durumda bizim saflarımıza çekilmiş olacak, ona gönderdiğim para da ondan aldığım bahisçiyi öldürme görevinin üstüne tatlı servisi etkisi yapacak. Hep beraber Tecel ailesinin karşısında çelik yumruk olmuş olacağız. O devrilince arkasındaki büyük gemiler de ortaya çıkmış olacak."
    "Böylece sen de tetikçilikten sağ kolâ terfi etmiş olacaksın" dedi Ali rıza.
    Kemik kendinden emin bir gülüş atarak mırıldandı "bir senemi verdim sırf bu işe, yükselmek için bastığım yerin sağlam olması lazım."

    "Kumanda sende " dedi ve devam etti Ali Rıza, " istanbul'a döndüğünde patronuna Tecel'in vereceğim adreste silah sevkiyatının olacağı haberini vermen gerekiyor, kılıfı sen uydur"

    "Oldu bil. Artık gitmem lazım. Sabah olmak üzere. Bu akşam Aslı'yla balık yapacağız." dedi ve ayağa kalktı Kemik.

    ALi Rıza güldü , "Uyuyan adama selam söyle"

    Kemik "Onunla aramız bozuk, yaklaşık yirmi beş yıldır." dedi ve gülüşmeler eşliğinde evden ayrıldı. Sakarya ya geçip Sadriyi buldu ve istanbul yolunu tuttular.
    ···
   tümünü göster