/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +106 -63
    BEYLER DEVAM ETCEM AMA TRENDE CIKARTIN CLVE UPLAYIN HORT HORT HORT BASLIYORUZ

    (BEYLER ASAGIDA EDITLERIMDE SAVAS BASLADI SON DAKIKALARI GOREBILIRSINIZ)(Yorumlarinizi ve uplamayi esirgemeyin)
    SAVASIN CIKIS NEDENi : (Çinin yeni stratejisi olan modern ipek yolu yuzunden cikmistir. Cinin hedefi Cinden baslayarak birlegib kralliga kadar giden bir modern ipek yolu eger bu olursa Amerikanin çöküşü demektir Artik Amerika bu topraklara karisamaz. Savas hala devam ediyor son dakika haberleri asagida gorebilirsiniz.)

    3. Dünya 🌎 savaşı A Grubu
    Türkiye 🇹🇷 Himayeleri( Arnavutluk kosova filistin azerbaycan)
    Birleşik Krallık 🇬🇧
    Katar 🇶🇦
    Almanya 🇩🇪 (Ihanet edip karsiya gecmistir)
    iran 🇮🇷
    Pakistan 🇵🇰
    Rusya 🇷🇺
    Çin 🇨🇳
    ispanya 🇪🇸(YOK OLDU)
    Kuzey Kore 🇰🇸

    3 Dünya 🌎 Savaşı B Grubu:
    ABD 🇺🇸
    Fransa 🇫🇷
    Almanya 🇩🇪
    Israil 🇮🇸( Türk/Iran Ordulari TARUMAR ETTI)
    Suudi Arabistan 🇸🇦
    BAE 🇦🇪
    Bahreyn 🇧🇭
    Mısır 🇪🇬
    Danimarka 🇩🇰
    Hindistan 🇮🇳
    Senegal 🇸🇳
    Libya 🇱🇾
    Cibuti 🇩🇯 (YOK OLDU)
    Gabon 🇬🇦 (YOK OLDU)
    Maldivler 🇲🇻
    Yemen 🇾🇪
    Ermenistan 🇦🇲
    Ukrayna 🇺🇦
    Moritanya 🇲🇷 (YOK OLDU)
    Kuveyt 🇯🇴

    EDIT: Israilin de b grubunda oldugu aciklanmistir...

    EDIT 2 : Kuzey Kore Baskani Kim Abd nin karsisinda oldunu acikladi ve A grubuna Girdi..
    Savas iyice kizişiyor...

    EDIT 3 : Savasa Italyada katiliyor A grubuna girmek istiyor ama Turkiye endiseliyiz cunku bizi satarsiniz diye gruba almiyo Rusyada isteksiz gelismeleri aktaracagiz...

    Edit 4: Evet beyler suan kosova arnavutluk filistin azerbaycan Turkiyenin himayesini girip savasi kabul ettiler Rusya ve Cin suan bu ulkelere silah ve muhimmat yolluyor Amerika Cok Kizgin..
    (Uplayip ve trende tasiyalim beyler cok onemli gelismeler var)

    Edit 5 : Evet beyler Rusyanin Çin in bombardimani ve askerleriyle Moritanya, Gabon,Cibuti yok oldu ve A grubunun eline gecti.Ve suan Kuveyt Bahreyn Amerikali diplomatlarla kavga etti heran A grubuna gecebilirler. (Uplayin yeni gelismeleri aktaracagiz)

    Edit 6: Ermenistan Amerikanin destekledigi ypg suan Turkiyeye saldiriyor .Kars Agrida Suan buyuk catismalar var her an bu sehirler dusebilirler Ypg de guneyden urfa diyarbakira girdi halk mudahale etmiyor.(Uplayin yeni gelismeleri aktaracagiz)

    EDIT 7: Abd danimarka ukrayna Ispanyaya saldiriyor Ispanya Baskenti Madrid Dusmek Uzere Acil Rusya Turkiye Ingiltere Cin genelkurmay baskanlari toplandi. Son dakikaa Ispanya Düştü.(Uplayin yeni gelismeleri aktaracagiz)

    Edit 8: Ispanyanin dusmesiyle Almanya şok oldu ve Amerikayla gorusmelere girdi eger boyle giderse Almanya Amerikanin Tarafina Gecicek Bu cok onemli bi haber. Son dakika Almanya Amerikanin tarafina gecmeyi kabul etti A Grubu Şokta.(Uplayin yeni gelismeleri aktaracagiz)

    Edit 9: Almanya nin karsiya gecmesiyle A grubu cok sinirlendi Suan Turkiye Ordulariyla Orta doguya giriyor Suriye Irak Hedefte..Son dakika Turk Ordusu Mehter Marslariyla Şam a Giriyor Halk Tayyip Erdogan Yasa Turkler Cok yasa diye cigliklar atiyor. (Uplayin yeni gelismeleri aktaracagiz)Kars Agri Halk savunmasiyla savunuluyor ermeniler Turk topraklarinda kacismaya basladilar..

    Edit 10: Türk ordusu suan şam da Iran Ordusu Kuzeyden Geliyor Suan Genelkurmay baskani Hulusi akar ve Iran Genelkurmay Baskani Golan Tepelerinde Israil Topraklarini Seyrediyolar Iran Ordusunun Gelmesiyle Israile buyuk taaruz baslayacak..Son dakika Iran ordusu Şamda Israil Tedirgin Amerika israile silah muhimmat veriyor Suudi Arabistan Israile Destek icin Asker Yolluyo Inanilir gibi degil Buyuk Savas Basliyor.(Uplayin yeni gelismeleri aktaracagiz)

    Edit 11: Savas basladi bazi suudi savascilar israilli askerlere destek olmayi reddedip Turk/Iran Ordusunun tarafina gecti. Genelkurmay baskanlari planlari hazirladi el altindan filistinli direniscilere silah verip israili icten fetih etmek ve baskent kudusu ele gecirmek. harekete gecildi filistinliler carpisiyor Yahudiler filislintilerle catisirken Turk ordulari kuzeyden iran ordulari dogudan kusatiyor. Israilin en onemli savunma silahi demir kubbe yikildi Turk ordularinin sehre girmesi an meselesi..SON DAKIKA Israil Düştu Turk/Iran Ordulari Kuduste halk baskente ordulari selamlamaya kosuyor. Filistinde ilk defa her yerinde ezan okunuyor Hulusi akar ve Iran genelkurmay baskaninin basin toplantisi yapilmasi bekleniyor..(Uplayin yeni gelismeleri aktaracagiz)
    ···
   tümünü göster