/i/Soruları Alayım

  1. 51.
    0
    Panpa benim yılda 1 kez 2 hafta kadar kaldığım bi akraba var. Neyse işte bi köpek almışlar birinden oradayken ben böle acayip küçük bişeydi düz çizgide yürüyemiyordu neyse.. Sonra 2 sene içinde gene 2 kez gittim acayip uyuz bişi olmuş her taka avlıyor. Evin bahçesine giren yabancıya saldırıyor bunun çaresi nedir. Bide şöyle bişiy var büyümüş haliyle ilk gördüğünde yabancılık çekmedi. Bu tür durumlara rastlıyomusun?

    Panpa bide bu uyuz motogibletli bigibletli vatandaşa saldırıyor. En son bi motogibletyi düşürdü. Motogiblet üstüne devrildi ciddi bişi olmadı ama hala devam ediyor böyle yapmasının sebebi nedir? Ki bunu evden uzakta bile yapıyor. Arabalara traktöre etc. Hiç bulaşmıyor. Saygılar
    ···
    1. 1.
      0
      Evet bu tür durumlara rastladım bu tür egitimler zaman alır 1 ay gibi.Ben buradan hiç birşey diyemem ve yapamam. Yaptığı her kötü şey için ona kızın utanmasını sağlayın.
      Yapmasının sebebi:Bundan zevk alması ve sizin pek fazla onla vakit geçirmediginiz için o da böyle bir yönteme başvurmuş. Kendi kendine eğleniyor yani.
      Kendi evinin önünde yaptığı ise yine zevk ve motorların ondan kaçtığını sanmasıdır.
      ···
   tümünü göster