/i/Tespit

  1. 26.
    +6 -7
    Ulan zaten adama darbe yapıyorlar, havada savaş uçakları bombalarken, helikopterler boyuna mermi yağdırırken, halihazırda ülkeyi yöneten ve bu denli halkın sevgisini kazanan bir adam meydana çıksa bile halk siper olur yine meydandan uzaklaştırır.

    Darbecilerin yakalasalar öldüreceği bir adam salak mı da kendini darbecilerin ateşinin önüne atsın.

    Ayrıca uçağı indikten sonra havaalanında açıklama dahi yaptı.

    Peki senin liderin ne yaptı? Darbe olursa tankın üstüne ilk ben çıkarım! diyen adam o gece darbecilerle konuşup, anlaşıp aradan fırttı, bakırköy müydü neydi bir belediye başkanının evine gitti. Yani, tabiri caizse, kuyruğunu kıstırıp kaçtı.

    Anayasaya göre de başkomutanlık yetkisi dönemin başkan kimse O'nda olur. Atatürk bunu böyle uygun görüp anayasaya koyduysa, senin burada hiç bi gibim bilmeden havlaman boşunadır. Ossuruktan teyyare, selam söyle o yare diyerek başkomutan diye zütümüzden uydurmuyoruz.

    ···
    1. 1.
      0
      Haklı şuku
      ···
    2. 2.
      +3 -1
      yalanını gibeyim. ak-it in paylaştığı görüntülerde bile öyle bir şey yok. zütünden element uydururak iftira atmayın. hani nerede konuşmuş darbecilerle. asıl sen tünellerde saklanan binaliden bahset, yada helikopterle gürcüstan sınırında tur atan efkandan yada ilginç şekilde tanklar havalimanından çekilir çekilmez uçağı inen erdoğandan. işiniz gücünüz çamur atmak kılıçdaroğluna.
      ···
    3. 3.
      0
      ulan o kadar kanıt var adam hâlâ yalan diyor, yok diyor, akit diyor, gel de sen sövme. efkanın gürcistan sınırında ne işi var la, adam o gece 21.25'te erzurumdan kalkan uçakla ankaraya geliyor yalanını gibeyim, sallıyon bari destekli salla. http://www.iha.com.tr/hab...iddialari-curuttu-593789/

      Ulan, binali yıldırım zaten tüneldeydik diye açık açık söylüyor, gizli saklı bişey var da biz mi bilmiyoruz hayırdır tünel münel diyorsun?

      O gece kılıçdaroğlu havaalanına geldiğinde vip çıkışta bekleyen 2 tank varken kılıçdaroğlu oradan nasıl uzaklaştı onu söyle? Madem işimiz çamur atmak, o zaman tanklar oradan ayrıldıktan 5 dk sonra kılıçdaroğlunun da aynı şekilde oradan ayrılmasını açıkla bana.

      Sen erdoğanı, binaliyi, efkanı falan bırakta kılıçdaroğlunun neden tankın önüne çıkmadığını anlat. Kılıçdaroğlu haricinde darbe olsa tankın önüne ilk ben çıkarım diyen oldu mu? Aynı şeyi erdoğan ya da binali deyip, tünelde orda burda saklansaydı, o adamı o saatten sonra destekleyen olur muydu? itibarı yerle bir olurdu lan, ülkenin yüz karası olurdu öyle bişey yapsaydı. Ama senin adamın önce onu söyleyip, sağa sola kaçarak saklanıyor ve sen de onu desteklemeye devam ediyorsan, bir doktora görünmen lazım derim. Zira, akıl sağlığından şüpheliyim.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster