/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +7 -7
    Kısa kesmeye çalışıcam beyler. Dün akşam sevgilim beni akşam yemeğine çağırdı, yedik, içtik. Kalkıp lavaboya gidicektim, sevgilim ayağa kalktı. "Aşkitom benim acil tuvalete gitmem gerek, midem fenalaştı, sen geç oturma odasına, ben birazdan gelirim." dedi. Ben de tamam dedim. Dedim demesine ama ee o kadar şey yemişim, bir de selinimin vücudunu çok beğeniyorum, birden azgınlık çöktü içime. Haşmetlim dimdik oldu, kalbimin çarpışları hızlandı. Hazır fırsatını da bulmuşum, aşkımı şöyle güzelce bir izliyim dedim, gittim tuvalete.
    Kapıyı çaktırmadan azıcık araladım. Aşkım siyah tek parça giysisini karnına kadar sıyırmış, elleriyle karnını ovuşturuyor, dişleriyle dudaklarını hafif hafif ısırıyor, sanırsınız biri tarafından gibiliyor züt veren. iğrenmesem içeri dalıp hunharca gibicem ama iğreniyorum işte. Neyse bitirdi işini, bastı şifona. Lavabonun yanına ıslak mendil koymuş dıbına koduğum, aldı eline. Bir kez sildi, sonra attı çöp kutusuna. Ayağa kalktı, ellerini azıcık sabunladı, az bir süre yıkadı, kapattı musluğu.
    Harbi diyorum bütün şehvetim kayboldu. "Aşkım yıkamıyıcak mısın?" dedim. Şaşırdı beni görünce, "Aaa aşkitom sen beni mi izliyordun ya?" dedi. "Evet, evet, hadi yıka." dedim. "Neyi ya?" dedi. "Neyi olucak dıbına koyim, zütünü tabi ki de." dedim. "Iıyy nee iğğrennçç şeyylerrr sööyllüyorsun aşkiitoom." dedi. "Sen ne diyorsun be dıbına kodumun kızı?! Sen şimdi harbi harbi büyük tuvaletini yaptıktan sonra zütünü yıkamıyor musun?" dedim. "Yoooo, ne gerek var ki aaşşşkiitoomm, ıslak mendil yetiiyoorr." dedi. "Senin Allah belanı versin amcık hoşafı! Senin yüzünden ciksten soğudum kaltak!" dedim, terk ettim evi. Birçok kez analdan vurduğum, ciddi ciddi evlenmeyi düşündüğüm kız pis zütlü çıktı dıbına koyim. Uzun zamandır abazalığımdan fark edememişim. Sabah erkenden doktoruma gittim, Allahtan mikrop kapmamış haşmetlim. Hâlâ iyi değilim dıbına koyim, bir daha analdan çakarsam haşmetlimi kessinler.
    ···
   tümünü göster