/i/Tespit

  1. 1.
    +20 -3
    Abartma ne ermenisi rumu yahudisi huur çocuğu ben baba tarafı sülalenin yarısını ermenilere karşı Erzurumda kaybetmişim sen hala biz kardeşiz kafasındasın, Türkün Türkten başka dostu yoktur!!! Ayrıca son sözüne ithafen "Benim yegane üstünlüğüm Türk olarak doğmaktır" "Ey Türk gençliği muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur" sözlerine ne diyeceksin artık şu Anadolu halklarıyla kardeş görünmeyi veya kendinizi kardeş saymayı bırakın biz Anadoluya kardeşlik Türküleriyle değil ucundan kan damlayan kılıçlarımızla geldik!!!
    ···
    1. 1.
      0
      Ermeniler savaşa mı gitti ? Güldürme beni. Atalarin savaşırken Ermeniler köşk aliyordu. Savaş sonrası tüm köşkler Ermeni ve Rumlarındi neyden bahsediyorsun sen. Kodugumun aptali tarih bilgin yok cahil cahil başlık aciyorsun. Bizim kanımız asil, Türk zaten direkt olarak Türkçüdür kendini böyle hisseder. Sen Ermeniysen neysen bilemem. Bı daha böyle başlıklar açma uzmeyelim seni.
      ···
    2. 2.
      0
      arkadaş safkan türk ayik olun
      ···
    3. 3.
      0
      ulan tüm ermeniler mi bu ülkeye karşı savaştı.Aq evlatlarına bak sanki dünyaya gelirken Allahım beni Türk yap yiaa demişler gibi triplere girmiyorlar mı bide gibecen alayını. insanları seçmedikleri şeylerden ötürü yargılayanlar oruspu cocugudur.
      ···
    4. 4.
      0
      Entry nick
      ···
    5. 5.
      0
      Yürü be
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster