/i/İnanç

İnanç
  1. 151.
    +1
    Valla buna eksi verenler, Şeriat'a dil uzatanlar istediklerini serbest ve özgürce yapsınlar, Ama yarın diri diri Toprağa giripte, Hesap Gün'ü Geldiğinde bakalım ne hesap verecekler. inanmadıkları Ahiret, tüm gerçekliği ile karşılarındadır ve onların arkasına sığınacakları hiçbir bahane kalmamıştır.
    Buna eksi verip Şeriat'ı beğenmeyip gizli düşmanlık yapanlar, şunu bilin ki. O verdiğiniz eksiler, Şeriat aleyhine yazdıklarınız ve En Nihayetinde içinizden dahi geçen Çirkin sözler, Hesap Gün'ü önünüze serilip hesabını vermeniz istenecek.

    Her Kim Allah'ın Hükümleriyle (yada Uygun olarak) Hükmetmez ise işte onlar Kafirlerin ta Kendisidir.
    Maide(5/44)

    işte bu Ayet'te ise Şeriat'a karşı gelip, ona saldıranların Ata dediği adamın'da Kim olduğu, Allah tarafından Kuran'da bize böyle bildirilmiştir.
    Ama Ata'ları Allah Kanunlarını bu Ülke Anayasasından kaldırıp yerine Avrupa fahişeleri Fransızların, Laiklik kanununu koydu.
    Ata'ları nasıl bir Kafir ki, bunlar ne olsun.
    Sizin Şeriat aleyhinde söylediğiniz her söz'ün hesabı sorulacaktır. Hiç şüphesiz. Kendini Müslüman olarak gören, Allah'a ve Kitab'ına iman edenler, zaten Şeriat'ada iman etmiş oluyorlar. Bir müslüman Şeriat'tan başka hiçbir Yönetim biçimini destekleyemez, ve Şeriat ile yönetilmekten başka hiçbir saçma Kul Kanununu tercih edemez.
    Bunların tersini yapıp, Müslümanım diyenler Münafıklıktan öteye gidemiyorlar. Bakalım Allah Kuranda bize Münafıklar için ne buyuruyor ?

    - Allah Münafık erkeklere ve Münafık kadınlara içinde daimi Kalacakları Cehennem Ateşini Va'detti.
    O onlara yeter , onlar için devamlı bir azap vardır.
    Kuran-ı Kerim 9/68

    - Şüphesin Münafıklar ateşin en aşağı tabakasındadır, onlar için hiçbir yardımcı bulamazsın
    Kuran-ı Kerim 4/145

    Karar sizin valla, ama unutmayın O gün gelipte, inanmadığınız ve Allah'ın emrettiği Şeriat'ı acizlik içerisinde eleştirenler. Kuran sol ellerine indirilip, Cehennem Zebanileri tarafından yerde sürüklene sürüklene Cehenneme zütürüldüğü zaman anlayacaklar.
    Geç olacak ama bitti artık, siz size gelen gerçeği hem inkar ettiniz, hemde sanki daha iyisini yapacakmış gibi eleştirdiniz.
    Size şimdi sonsuz ve devamlı bir Azap vardır. Bir an önce uyanıp Hayatınızı Şeriat'a göre şekillendirin ve ona göre yaşayın.
    Her verdiğiniz Nefes son olabilir.
    ···
    1. 1.
      0
      sen adamsın
      ···
    2. 2.
      0
      Gerçekler kardeşim, her ne kadar zorlarına gitsede.
      Bırakalım ama herşeyi zamana, elbet islam bu Ülkede tekrar galip gelecektir, Allah Nur'unu tamamlıyacak, tekrar Hüviyet-i Asli'yemize döneceğiz.
      inşAllah o günler yakındır..
      ···
   tümünü göster