/i/Tespit

  1. 1.
    +1 -1
    Bayburt. Milattan önce 5 bin yılından beri var olan ancak dünyada ki 7 milyar insandan sadece belli başlı kişilerin tam olarak yerini bildiği yer. Bu videoda bu gizemli yer hakkında bir kaç bilgi vereceğiz. iyi seyirler

    Bayburt'ta 10 kişi yok!
    Evet yanlış duymadınız Bayburt için 10-15 kişi yaşıyor diye sosyal medyada yalanlar uydurulmasının tek sebebi Bayburtta gizli deneylerin yapılmasıdır. iddialara göre Area 51 den sonra Dünyanın en gizemli bölgesi Bayburt!

    Başkent Bayburt Olmalı

    Bayburtu görüp ziyaret eden insanlar rivayet ediyor ki, Bayburt'u başkent yapmalıyız. Olası bir düşman işgalinde düşman Bayburt'u bulamayacağından yani başkenti işgal edemeyeceğinden savaşı kazanamayacak.

    En küçük şehir Bayburt yalanı!
    Bu da yalan son nüfus sayımında Bayburt 90 bin nüfusuyla en küçük şehir unvanını bu sene kaybetti!

    Bayburtta Bir Tarih var

    Bayburt, saat kulesi, bayburt kalesi , aydıntepe yeraltı şehri, ve bir çok türk tarihinden büyük insanların türbelerine ev sahipliği yapmaktadır. Bayburt 21 Şubat 1918 yılında Ermeni işgalinden kurtarılmıştır.

    Ama Yaşanabilir Bir Şehirdir Bayburt

    Bayburt her ne kadar adına espriler dönse de mizahlar yapılsada, büyükşehir dışında bir şehir de yaşamak isteyen insanlar için yaşanabilir şehirler listesinde kendini bir numaraya yazdırıyor.

    Sebebine gelecek olursak, bayburt'un nüfusu az, bayburtta ki insanların çoğu birbirini tanımakta bu yüzden hırsızlık, cinayet,boşanma vs. olayların en az yaşandığı il Bayburt. Bayburt'ta terör propagandası yapacak birini bulamazsınız. Çünkü öyle bir yapılanmaya gidildiği zaman daha yılan büyümeden başı eziliyor.

    Eğer refah, huzur rahat içinde yaşamak istiyorsanız Bayburt size göre.
    ···
   tümünü göster