/i/Tespit

  1. 1.
    +1 -1
    marmara bölgesi:en karma bolgemizdir her cesit iyilik melegi her cesit huur cocugu bulunur ayni zamanda en gelismis bolgemizdir insani dedigim gibi dogudan cok goc aldigi icin gibintilidir. ancak balikesir canakkale ya da edirne taraflari ozellikle trakya taraflari acayip anlayislidir.amk bi kere gittim edirneye trafigi kalaba degil tamam ancak herkes birbirine yol veriyor ve saygiliydi. genel olarak boylr marmara karigib insan toplulugu

    iç anadolu bölgesi:burdaki insanlar sinirli olur aşiri turkcu , ulkucu (mhp) ya da agir akp ci yahutta hdp ciler vardir. insanlari harbi gibintilidir. yasadigi yerler geregi marmaraya gore daha esmerlerdir.

    karadeniz bölgesi:eğer olurda laik olup buraya dustuyseniz hassgibtir dersiniz agir akpli abiler hayat karartir.bu turler genelde slow sarki dinler vede guzeldir dinlenir hareketli sarkilarida vardir. ancak karadeniz hakkinda pek iyi sey duymadim hic. samsunlu kiz almayin denir bizim burda amk.bu insanlarda sinirlidir.

    dogu anadolu:pek bir bilgim yok ancak, kesfedilmemis ya da savas yapilan bi huzur yeri gibidir. yani aslinda guzel ama durum geregi kotu olan yerdir.cok cesit dusunen insan vardir. kimi devlet dusmani kimi ise aksini dusundugu icin mezardadir. insanlari genel olarak cahildir. diger bolgelerimize cok goc almistir. namusculuk asiri onemlidir. onemli olmali tabiki fakat esek gibmek nedir amk.

    guneydoğu anadolu:saklı cennet,,, dogu anadoludan daha farklidir genelde araplar yasar ancak kultur bakimindan dogu anadoludan ustundur insanlari ancak aynidir. fakat mardin antep gibi bolgelerde gercekten mukemmel eservari yerler vardir. insanlari ise konusma sivesi olarak biraz degigib biraz kotu gorunumlu gibi ancak aralarinda vatanperverler de vardir..

    akddniz bölgesi:deniz olan bir yerde insaar daha mutlu ve daha rahat olur burda yasayan toplulukta oyle insanlari iyidir saygi vardir anlayis vardir turkiyenin yasanabilir bolgeleri arasindandir. arada viruslerde cikabiliyor.

    ege bolgesi:laikler şehri burasi avrupa standardina en yakin yerdir dicem ama gecen sel oldu tasti altyapimi ne yok mk.. neyse beyler burasi en cok yasamayi istedigim bolgedir. akdeniz insani kadar rahat ve saygi konusundada sorunlari pek yoktur. farkli dusunceye saygi vardir. asiri anti olmamak sartiyla tabi.

    bu kadar
    ···
   tümünü göster