/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +325 -13
    onu bilmemde türkiyeden yarak alırlar anca
    ···
    1. 1.
      +3 -2
      K*rde ü bile yokken yannanımı nah alırlar, k*rt gibmeyin, gibtirtmeyin!
      ···
      1. 1.
        +3 -1
        Kurdistan kurulursa irakin toprak butunlugu bozulur bize de musul ve kerkuku Alma hakki dogar.
        ···
    2. 2.
      +8 -2
      siz öyle sanın .. yaşım 30 son 15-16 yılın dış politikasını adam akıllı okuyabilen kukla kürdistanın ilmek ilmek işlendiğini görür.. Işid dediğiniz örgüt bi anda ortaya çıktı şehirleri talan etti . Dünya medyasında kürtleri kahraman gibi gösterdi şimdi ise piyasadan çekiliyorlar.. çekildikleri yerler kime kalıyoR? 6-7 milyon Suriyeli besleyen Türkiye ye mi? Hayır azılı düşmanımız pkkya.. Türkiye maalesef bu yönetimle sona yaklaşıyor.. Acilen Türkün çıkarını herşeyden üstün tutan bi yönetim şekli lazım.. Uyandığınızda karınızı kızınızı eli keleşli kıllı kürtler gibiyor olabilir.. Onlar bizimkini gibmeden önce biz abdlilerin ve bilimum pkklıların karısını kızını gibmeliyiz.
      ···
      1. 1.
        0
        ışidin kurulma amacının ne olduğunu ve ypg pkk ile danışıklı dövüş içerisinde olduğunu sözlükte belkide ilk ben yazdım. Suriye ve ırak da muhtemel ve olması kesin gözüyle bakılan kürt devleti kurulacak bu su zütürmez gerçek artık. Anca iran ve türkiye o kadar kolay bir iş değil özellikle de türkiye.Biz yıllardır terörle mücadele ediyoruz hiç bir siyasimiz toprak vermez siyasiyi geç bu halk vermez.

        Kaldı ki iran gibi arkasına rusyayı almış bir devlet var iran ırak suriyeye benzemez dalavereyle kendi hakimyet altına aldıkları toprak mantaletesini iranda uygulayamazlar sonuç olarak ırak ve suriyeyle kalır diye düşünüyorum.Bu amerikan emperyalizmine ters mi değil bu kadarı da yetebilir bence abdye
        ···
      2. 2.
        +2
        valla birader amaç kürdistan kurmak olsa olay suriye ve ırakla sınırlı kalırdı fakat amaç 3. sınıf olarak gördükleri insanların yükselip kendilerine engel teşkil etmesini istemiyorlar.. bu çerçevede bu coğrafyayı Türklerin elinden almak istiyorlar. Ve kusura bakma ama halk bırak toprak vermemeyi dönün gibicez deseler dönecek durumda.. aramızda yaşayan 6-7 milyon suriyeliyi besliyoruz çıt çıkarmıyoruz.. Yarın a haber devlet kurmak müslüman kürt kardeşlerimizin hakkıdır dese .. akp seçmeninin % 80i doğru söylüyorlar diyerek onaylar.. halkın durumu çok vahim halka güvenme derim..
        ···
    3. 3.
      0
      Biz bu Suriyeliler geldiğinde ayaklansaydık durum böyle olmayacaktı mal gibi izliyoruz
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster