/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +102 -13
    Daha geçen ABD'deki pkk'lıları savunuyordun huur çocuğu . Kına yakmışsındır herhalde .
    ···
    1. 1.
      +2 -3
      Oğlum bana aylardır saldırıyorsun. Çekinmeden her türlü iftirayı atıyorsun. Ben de sana aylardır: Erkeksen adres ver kozlarımızı paylaşalım diyorum. Derdin ne anlamadım ki...
      ···
    2. 2.
      +8 -2
      bu ne huur evladı bu ne ??? (bkz: tayyıbin korumaları tutuklandı)
      Ellerinde PKK flamaları taşıyıp oradaki Türklere küfür edip , taciz edenlere protestocu diyorsun ,PKK'lıları savunuyorsun .
      Sonra gelmişsin burada yok Kürdistan kuracaklarmış diye provakasyon yapmaya kalkıyorsun.
      Nasıl bir kahpe çocuğusun lan sen ?
      ···
      1. 1.
        +3 -5
        ulan mal başlıkta pkklıları mı savunmuş adam. Sadece gündemdeki bir haberi paylaşmış. Nasıl aşalık bir insansan lafları zütünden mi anlıyorsun yoksa bilerek iftira atmak amaçlı olduğundan farklı mı göstermeye çalışıyorsun anlamıyorum.
        ···
      2. 2.
        +5
        Ya sen sus beyinsiz it .
        Herif orada elinde 'pkk freedom fighters ' 'free öcalan ' pankartları taşıyanlara kasıtlı bir şekilde protestocu diyor. Bunlar oradaki Türk'lere küfürlerle pankartlarla tacizde bulunuyor ama bu yavşak sanki mağdur pkk sempatizanlarıymış gibi yazı yazıyor . Bu yaptığı ilk değil son değil.
        Sen de zaten şehitlere para için ölüyorlar diyen bir kancık olduğundan buraya gelip terör sempatizanı arkadaşını savunman normal olmuş .
        ···
      3. 3.
        +2
        Bi de protestocu demis orosbu cocuguna bak
        ···
      4. diğerleri 1
    3. 3.
      -2
      Konuşma bin adres tarih ver.
      ···
      1. 1.
        +2
        telefon no attım özelden aramassan giberim belanı .
        ···
      2. 2.
        -2
        Ne yapayım senin telefonunu enayi? Aynı kapıya çıkacak, ararsam küfredecek kapatacaksın.
        ···
      3. 3.
        +2
        Korkak PiÇ :DDDDDDDDDD
        ···
      4. diğerleri 1
    4. 4.
      +3
      @3 ile @3.1 aynı kreşte beyler
      ···
    5. 5.
      0
      Bu comarın anlamadığı şey orada fiziki zarar vermediğin sürece her türlü propaganda serbest. Orada Türkiye kanunları geçmiyor dıbına koduğumun huur çocuğu
      ···
      1. 1.
        +4
        ' Pkk Freedom Fighters ' , 'Free Öcalan ' pankartlarını taşıyıp oradaki Türklere küfür ederek taciz edenleri siz savunmaya devam edin . Zaten hep aynı nickler , hep aynı 3 , 5 terör sempatizanısınız .
        ···
      2. 2.
        0
        Koduğumun salağı hala anlamıyor. Ulan huur çocuğu. Amerika'da her şey serbest. Sadece fiziksel şiddet yasak. Tayyibin egosunu gördük. Türkiye'ye laf atılıyor ama Tayyip bey diyor ki şahsıma. Ulan huur çocukları
        ···
      3. diğerleri 0
    6. 6.
      +1
      Salak bunlar salak, muhalefet olmayi bilmezler anca salak salak konusurlar orda burda, dexer dusmanligi akillarini bulandirmis duzgun dusunemiyolar... Bir adamin her yaptigimi alay konusu olur hepsimi yanlis olur mk beyinsizleri
      ···
    7. 7.
      -1
      edebiyat yapmayı kes demedim mi ben sana çomar oç. Bu ülkeye pkk dhkpc bi de yanına fetöyü ekleyelim bu üç huur çocuğu topluluk birleşse yine sizin kadar bu ülkeye sizin verdiğiniz kadar zarar veremez. Bunlar çıkıyor diyor biz huur çoçuğuyuz diye ama siz vatanseveriz ayağına ülkeyi gibenlerdensiniz. Siz kanserli hücre gibisiniz. Siz varoldunuz varolalı ülkede terörün sonu gelmiyor. Bitme noktasındaki pkkyı da adam eden siz değilmisiniz yüzsüz pekekent. ilk yılanın başı ezilmeli sonra arkası gelir.
      ···
    8. diğerleri 5
   tümünü göster