/i/Tespit

  1. 1.
    +2 -1
    Evet değerli panpalar soğuk çay eksperi olarak sizlere soğuk çayların sıralamasını yapacağım : Testler 6 yıla yayılmış bir tecrübenin ürünüdür.
    En iyiden en kötüye doğru :
    1.Doğuş çay : ilk başta temkinli yaklaşmıştım fakat içtikten sonra çay ve meyvenin iyi harmanlandığı en sevdiğim soğuk çay oldu.
    2.Teatone : Bir Bim klasiği ... Söylenecek fazla bir şey yok birinciliğe yerleştirecektim fakat Doğuş Çay'a göre biraz daha şekerli geldiği için gümüş kupayı kendilerine takdim ediyorum .
    3.Lipton : Ey ingiltere sen kimsin yaaa !!! Harmanı güzel fakat sanki bir şeyler ekgibmiş gibi . O yüzden bronz madalyayı hakediyor .
    4.Fuse Tea : Amerigalıların bir oyunu olabilir . içinde böcekte olabilir . Ya da tersten okuyunca subliminal de yenilebilir . Coca Cola'nın üreticisi olduğu Fuse Tea malesef kolada gösterdiği şanını soğuk çayda gösterememiş .
    5.Bi Ice Tea : Aklıma bi gibtir giti hatırlatan ismiyle şeker komasına sokabilecek ama yoklukta iyi giden kaçak zummeret misali bir ürün ...
    6.Didi : Meyve suyu mu yoksa soğuk çay mı cıkarttıklarını anlayamadığım milli ürünlerimizden bir tanesi (!) ...
    7.Nestea : Hadi meyve suyuna benzeyebilirsin anlarız da hiçbir şeye benzemiyor amk mereti dediğim esrarengiz bir çay . Nestle sen çikolata üretmeye devam et .
    Baylar bayanlar ( feministlere dikkat ) ürün tadım sonuçlarımızın sonuna geldik esen kalın .
    ···
   tümünü göster