/i/Tespit

  1. 1.
    +4 -2
    1.Adım:Asla insan Gibi Yaklaşmayın Bu Çomarlara. Yoksa Gavur Damgası Yiyosunuz.

    2.Adım:Muhtemelen Bir Çomar Rte Yi Övüp ATATÜRK E tak Atacaktır, Yapmanız Gereken Atamızın inkılapları Ve Sözlerini Söyleyin.1.Seviye Çomar ise Dayanamaz Kaçar.2.Seviye Çomar Biraz Daha Fazla Dayanır Ama Kaçmaz Konuyu Değiştirir,Ama 3. Seviye Çomar Asla Yılmaz Aklınızda Bulunsun.

    3.Adım:Eğer Bir Çomar Amerika, Avrupa,Ateist insanları Kötülüyorsa Yapmanız Gereken 3 Şey Var;RTE Yi Kötüleyin, Gerçekleri Yüzüne Yüzüne Vurun Çomarın, Olmadıysa Adamların Gelişmişliğinden Falan Bahsedin.

    4.Adım:Çomarlar Her Zaman Kanıt istiyecektir, Kanıtları En Detayına Kadar Vermenize Gerek Yoktur Çomar Zatn Okumayacak. Kanıtları Verdikten Sonra Çomarın Size Diyebileceği 3Şey Var;Yalan Bunlar, Bunları Yazan Ateist, Onlar Yanlış Yazmışlar En Doğru Tarihçi Kadir Popconrn Falan Diyecek, işte O Zaman Sen Kanıt Göster Diyeceksiniz,O Zaman 1. Veya 2. Seviye Çomarlar Donup Kalacaklar.Ama 3. Seviye Çomar Kadir Huuroğlunun Linkini Atacak. Linki Attığı An Şunu Diyeceksiniz"Kadir Huuroğlunun Deli Raporu Var Amk Çomarı Ona Mı inanıyosun" Derseniz Çomarı Alt Edersiniz.

    5. Ve Son Adım:Eğer Çomarı Çomarlıktan Kurtarmak istiyorsanız Yapmanız Gereken Şey Rte Nin Söyleyipte Döndüğü Sözlerini Acımadan Yüzüne Vurun. Eğer Çomar 1.Seviye ise Kurtulur.Ama Çomar 2. Ve 3. Seviye ise Yapmanız Gereken ise Çomara izmir Marşı Dinletin Çomar Buna Sinirlenecektir. işte O Zaman Onu Köşeye Sıkıştırmış Olacağız, Sonra ise Rte,Ak Partinin ifşalarını Göstereceğiz.2. Seviye Çomar Aldanacaktır Ve Çomarlıktan Kurtulacaktır,Ama 3. Seviye Çomar ise Buna Da Kanmayacaktır Ve Sizden Kanıt isteyecektir.O Zaman isede Aynı Mantıktan Haber Kaynaklarını Kitapları Falan Gösterin,Çomar Diyecektirki "bizi aVrUpA gIsGaNıYoR" Diyecektir.Ona Son Ve Ölümcül Darbe Olarak Avrupa Ülkelerinin Gelişmişliğini Falan Gösterin.O Zaman Çomar Artık Pes Edecektir Ve Çomarlıktan Kurtulacaktır.
    ···
   tümünü göster