/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +12 -3
    bi ülkede darbe olacak sen bırak dışarı çıkmayı camdan kafanı bile çıkaramazsın kafanı . giberler öyle işi . darbe araştırma komisyonunun lağvedilmesi , darbenin siyasi ayağı meselesinin gündemden kaldıırlması bu darbe denilen şeyin bir tiyatro olduğunun apaçık göstergesidir .
    2 tane askerle köprünün sadece bir ucunu tutacan sonra da darbe yapacan he mi ? yok terliklerle tankları durdurmuşlar yok uçağın üzerine atlamışlar yok bilmem neymiş de . girin twitter a bakın darbede vatanı savunduk diyenlerin neredeyse hepsi bedelli bedelli diye zırlıyolar amk ama sorsan hepsi osmanlı torunu : ))))))))
    ···
    1. 1.
      0
      Acaba ne olsaydı darbe olduğuna inanırdınız? Zar zor atlatıldı darbe gözümüzün önünde olmadı mı her şey. Karşıt görüşlü muhalefet olma başka düşünmeden hükümet(devlet) ile ilgili her şeyi değersizleştirme başka. Ölenleri ve yaralananları küçümseyerek bu sözleri söylemen çok saçma.Ben sadece şunu merak ediyorum RTE nin takdir ettiğiniz bir hareketi var mı yoksa ona duyduğunuz kin ve nefretten dolayı yaptığı doğru şeyler bile sizi rahatsız mı ediyor?
      ···
    2. 2.
      +2
      Kardeş kişi hedefine gitmek için önünde ne varsa ezer geçer hele bu dexer hitler tipi bürokrat olursa. Senin benim canımız umrunda mı sanıyorsun onun için he ? Bazı şeylerin karşılığı ağır olacak ama sonunda hedefe ulaşılacak. Ve bunu başardı dexer. Ama sen gibi çomarların zihin kapasitesi onca kişi öldü bilerek mi öldüler tarzında düşüncelerden ileri gidemezler.
      ···
    3. 3.
      0
      islamduha sen gibtrigit kültürsüz hiçbir şeyi okumayan atv dr gördüğü her şeye inanan yobaz seni ayrıca nick bulamıyorum lan gördüğüm en doğru entry buydu senin ağzını öpeyim
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster