/i/Soruları Alayım

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 101.
    +1
    Azerbeycandaki siyaset(partiler idelojoleri filan), ekonomi(vergi miktarı enflasyon gibi), egitim nasıl?
    ···
    1. 1.
      0
      Ilk Azerbaycabi kuran parti AHCP-dir. Azerbaycan Halk Cumhuriyeti Partisi (1918-de kurulan benimde destekledigim partidir) iktidar parti ise YAP-Yeni Azerbaycan Partisi yeni bir partidir ve nefret ederim. Yani kisaca ozetlersek
      AHCP-CHP/MHP
      YAP-AKP/HDP
      ···
    2. 2.
      0
      Kardeşim meclisde tek parti var o ne derse o oluyor yani başka parti yok varsada hiç bi taka yaramaz iktidar partisi oda 2-3 vekil ya çıkarır ya çıkarmaz zamanında vardı partiler Musavat cumhuriyetçi Bide AHCP halk cephesi partisi oda milliyetçidir elçibey kurmuştur komünist parti ve 50-60 parti var fakat hepsi kafalarına göre yürütüyorlar pek tanıyan eden olmaz Partilerin ideolojisi derken siaysetten halk kesat yani Çok yaşlı kesim hafif dinci orta kesim sovyetten ileri gelen sosyalistik yeni yani öğrenciler falanda büyük kısmı türkçü yada cumhuriyetçi yani azerbaycanda siyaset yapılamıyor baskı altında çok az yapan vardır onlarıda içeri tıkarlar .
      Ekonomi 2-3 yıl öncesine akdar iyi sayılırdı sonra bu petrolden dolayı 100 dolar 78 manat iken 100 dolar oldu 105 manat 4-5 ay sonra 100 dolar oldu 150 Manat şuanda 160-170 arası değişiyor milli pramızın değeri baya düştü yani şuan ekonomi berbat diyebiliriz.
      ···
   tümünü göster