/i/Oyunlar

Hayat bir oyundan ibaret değil midir ?
  1. 1.
    0
    Eğer oyun ayarlarından zorluğu arttırmadıysan taktik maktik yok bam bam bam. Paralı süvarilerden bi ordu kur, geleni geçeni gibersin. Oyun başı parayı turnuvalardan kasabilirsin. Her turnuva kendine para oyna. En az 3000 en fazla 5000 kazanırsın. Biraz kazanıp küçük bi ordu kurduktan sonra bi tarafa katıl. Ben genelde kergitlere katılıyorum. Yükselmesi kolay oluyor. Rodoklar ile savaşta olursanız ve ordun süvarilerden oluşuyorsa, onların topraklarında savaşma. Çok engebeli, üstüne gidene kadar giberler sizi. Oyun kolay ayarda olsa bile çok zaiyat verirsin. (Yaklaşırsan da sen gibersin. Tabi mızraklı birimi yoksa. Her oyunda böyledir bu, mızraklı birimler, süvarilere karşı güçlüdür. Aklında bulunsun.) Son olarak hilesiz oyna. Takıldığın yerde yazarsın yine.
    ···
    1. 1.
      0
      Panpa native fazla hoşuma gitmedi. Oyun da anadoku batı avrupa falan da olmasını istiyordum. Kardeslerin katli diye bir moda başladım Panpa turnuvaya katıldım 13000 para verdi çoğunluğu atlılardan oluşan güçlü bir ordu kurdum dükkan falan açtım. Lehistanın yanındayım köy falan verdi kral. Ama verdiği köy yağmalanmış. Bu köy zamanla normale döner mi kmyü falan nasıl geliştircem
      ···
    2. 2.
      0
      panpa geç cevap için kusura bakma, şimdiye çözmüşsündür zaten olayı xd Zamanla normale döner, uzun süre yağmalanmazsa refah durumu yükselir daha fazla vergi öderler. Paran oldukça da binalar felan yaptırabilirsin. (Eğer mod farklı bir özellik katmadıysa bu konuda, native de böyle olay)
      ···
   tümünü göster