/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +4 -2
    Evet arkadaşlar videoda yaklaşık 15-20 tane huur evladı görebilirsiniz. Şimdi küfürlere başlıyoruz. Be dıbına koduğumun evlatları siz kimsiniz de ailenizdeki ateisti hor görüyosunuz? Hele hele o sakat bırakırım diyen amın evladını elimdeki mouse ile kafasına vurup yere seriyim. Amın evlatları tamam inanmıyosan saygı duy desede tamamda sen kimsin de onu yaşatmam diyosun hele o baştaki arizona kertenkelesi. Allah size fırsat vermesin sürünün. işid sanki amk ülkesi saykolarla dolu.
    Yukardan izleyemeyenler;
    https://www.youtube.com/watch?v=L8SPblt-eiI
    Edit: Bu kadar az küfür beni dahada sinirlendirdi devam ediyorum. Ya sizin ananızın bacınızın elini ayağını bağlıyımda karşısına geçip çayda çıra oyniyim. Karınızı alıyimde yarım saat kullanıp geri veriyim. Kızınızın suratına tüküriyim eli ayağı titresin kahrolsun huur. Dediğim gibi Allah size fırsat vermesin oğlum. inşallah karşıma çıkarsınızda görürüz o sakat bırakmayı amın evlatları sizi. Başı boşmu zannettiniz burayı atıp tutuyosunuz muallakler?
    Edit2: O 2 tane eksiyi atan yobaz huur evladının leş kokan anasını Konya'da Pir Hüseyin Çelebi'nin yaptırdığı Kapu Camii'nin önünde gibeyim
    ···
   tümünü göster