/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +5 -1
    cahil huur çocuğu
    ···
    1. 1.
      +3 -7
      1-) Ülkücülere artık faşist demekten vazgeçin , ülkücüler hiçbir dış görüşü savunmaz , ülkücülerin ne faşist ne sosyalist olmadığını en büyük kanıtı " Ülkücü Türk Gençliği olarak;
      Komünizme, Faşizme, Kapitalizme,
      Siyonizme ve her türlü Emperyalizme karşı mücadelemiz,
      Son nefer, Son nefes, Son damla kana kadardır! " ülkücülük yemininde açıkça belirtiliyor.Ülkücülere çok büyük düşmanlık beslemenize deli gibi sövmenize rağmen ülkücülük yeminini bir kez bile okumamış olmanız ne kadar cahil ve ön yargılı insanlar oludugunuzun en büyük kanıtı.
      2-) Ülkücülerin ortaya çıkmasının sebebi ; Ülkede yayılmaya başlayan her türlü dış görüşü engellemek , dış görüşlerin Türk milletinin benliğini zedeleyeceğini düşünerek karşı çıkmaktır.Ülkücüler nasıl ki sosyaliste karşı olduğu gibi kapitalizme ve emperyalizme de karşıdır.
      3-) 6. filoya ülkücülerin destek verdiğini söylemek cahillikten ve okumamışlıktan başka birşey değildir. Türkiyenin ABD ile olan ilişkilerini 6.filoya saldırarak zedelemeye çalışan solculara karşı çıkmak için ülkücüler indi o gün sokağa.Ülkücüler orada 6.filoya destek olmadı , Türkiyenin ABD ile ilişkilerinin bozulmaması , zaten geri düşmüş bir ülkenin başka sorunlar ile karşılaşmaması içindir.
      4-) Bizlerin sizler gibi insanları kıyaslama gibi bir niyeti yoktur. ister 14 yaş ister 34 yaş.Ülkü ocaklarına gerek ilim , gerek eğitim gerekse bir bardak çay için herkes gelebilir.Ülkü ocaklarına giden kimsenin amacı sizin deyiminizle arka yapmak değildir. Tabi sen sosyal medyadaki sözde türkçü , ülkücüleri gerçek türkçü , ülkücü olarak görüyorsan bu senin çocukluğun ve cahilliğindir.
      5-) Tesbih sallamanın amacı artislik değildir , Allah'ı ziktertmektir.
      6-) Eylem yapsak suçlu oluruz yapmasak suçlu oluruz. Derdiniz eylem yapmamız mı ? Biz kendi ülkümüzden başka kimsenin yolunda ilerlemedik , kendi ülkümüz dışında olan herkesede karşıyızdır.Bu ister BBP olsun ister AKP olsun ister CHP olsun.
      7-) 5000 den fazla ülkücü şans eseri ölmüş , siz sütten çıkma ak kaşıkmış gibi konuşuyorsun.
      8-) Ülkücüler resmi olarak hiçbir partiye bağlı değildir bunu bilmiyorsun sanırım ?
      ···
   tümünü göster