/i/Tespit

  1. 1.
    +617 -41
    Tahminimce o çocuk bu kızın kardeşi.Bu insan bu videoyu hiç çekinmeden paylaşıyor instagramda ve 9000 takipçisi var.Bu video tek değil aynı şeyi yaptığı başka videolarda var yani alışkanlık haline getirmiş ve hiç problemli bir durum değilmiş gibi paylaşıyor.
    Şimdi aynı şeyi farklı cinsiyetlerde düşünelim. Büyük olanın erkek küçük olanın kız olduğunu düşünün. işte bu büyük bir sıkıntı.Bir anda herkes ayaklanır bu video tüm sosyal medyada dolaşmaya başlardı. Aptal feminist bozuntuları bağırıp çağırırdı "Vay efendim küçücük çocuğu taciz ediyorsun." ya da"Bunun adı tacizdir." ya da "Bu tacize sessiz kalmayın, göz yummayın" vs vs.
    Ama bu video?
    Bunda hiç bir sıkıntı yok.
    Masum(!) bir öpücük.
    Hatta bu videoyu ağzının suyu aka aka izleyenler olduğuna bile eminim "ayy ne kadar güzeeel" diye.
    Eğer tersi durum taciz oluyorsa bu da tacizdir.
    O ota taka olay çıkaran feministler nerede?
    insanlarımız çok aciz ve aptal. Hele bir kesim var ki kaç yüzünün olduğunu saymakta bile zorlanıyorum. Yazık..
    Evet beyler bu gördüğünüz tacizdir. Göz yummayın.


    Edit:Bu da diğer video...


    Edit2: göz atmak isteyenler için hesabi kedimeryy. amacinizin farkli oldugunu bilsem de alin bakalim...

    Edit3: bir arkadas pgibolojiniz bozuk ,olayi gibise getiriyorsunuz. Kendi fesatliginiz. Dudaktan opmek dunyanin cesitli yerlerinde sevgi gostergesidir, Sizler boyle davrandikça asla bu ulke ileri gidemez falan demiş.

    Olayi gibise getirmiyoruz ve burasi dunyanin cesitli yeri degil Turkiye. Dudaktan öpmek çeşitli kulturlerde cesitli anlamlara gelir. Evet, Rusya'da sevgi göstergesidir ama Türkiye'de farklı anlama gelir.Bu zihniyet meselesi değildir kültür meselesidir. Geri kalmışlığı temsil etmez, farklı olduğumuzu gösterir. Bunda anlam aramanin bi mânası yoktur. Sadece farklılık.Bu kadar basit.

    Edit4:Yanlis gormediysem iki videoyu da kaldirmis kendileri...
    ···
   tümünü göster