/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +101 -41
    Ulan şu resimdekilere ramazan ramazan küfretmemek için zor tutuyorum kendimi. Ulan koskoca Türk polisinin düşürüldüğü hale bak. Bunların bize faydası olabilir mi hee olabilir mi ? Gelin bana samimi söyleyin bunlar mı ara sokaklarda tacizciyi gaspçıyı hapçıyı yakalatıp (sözde) hapse tıkayacak. Bunlar mı halkın huzurunu temin edecek.

    Ulan üstlerinde ki tabancayı biz almıyormuyuz bunlara ee madem bu dıbınakodugumun şeyi neden bize sorulmadan yapılıyor ?

    Çoğumuzun anası bacısı kapalı benim annem de dahil. Lakin bakın Allah bile emretmiş kadınların öyle çok ulu orta yerlerde dolaşmamasını. Bu sadece mahreme aykırı olduğu için denilen bir şey değil. Görüyoruz sokaklarda türbeler de camilerin bahçelerinde kapalı gençlerin hallerini. Genelleme yapmıyım diyorum ama 10/9 u böyledir bunların.

    Diyeceğim o ki bu kadınlar sadece ve sadece sembolik olarak polislik yapmaktadır aksini iddia edenin de hiç amerikan polisi görmediğini var sayıyorum.

    Edit 1: Kurtuluş savaşında savaşan benim de nenemdi benim de dedemdi it oğlu it küfür etmeden önce düşün. Şimdi ki durumla 100 yıl önceki durumu bir tutan o beyninin pıtırcıklarını gibeyim.

    Edit 2: Onlar afgan polisi eğitime geldiler diyenlere ithafen. https://www.google.com.tr...nolsa.com/haber/amp/12277
    ···
   tümünü göster