/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 151.
    +2 -1
    bi kız sevişmek isterse sokağa çıkıp beni pompalayan yokmu demesi ile milyon tane erkek onu gibebileceğinden bu rahatlıkla yaşıyor kızlar için sexe ulaşmak çok kolay. Erkeklerde bunun gibi bir tatmin olmus bir ego(sex konusunda rahatlık)olmadığı için önüne geleni gibmeye çalışır gayet normal birşey

    Özet:Eğer bir dişiysen sevişmek senin için önemsiz gelmesi çok normal çünkü istediğin an sex yapabilceğinden eminsin.
    ···
    1. 1.
      0
      Ben burada ciks yapmanın kolaylığından ya da zorluğundan bahsetmiyorum. Hayatınızda bir yere sahip olmayan değersiz insanlarla neden ciks yaptığınızı soruyorum. Bir gözün kapalı mi okudun ne yaptın
      ···
      1. 1.
        0
        ciks yapmaya neden bu kadar anlam yüklüyorsun merak ediyorum. Sadece cinsel güdülerini tatmin ediyorsun, sanat yapmıyorsun.
        ···
      2. 2.
        0
        Mastürbasyon yaparak da cinsel güdülerini tatmin edebilirken neden cikse bir anlam yuklemeyeyim? Ayrıca sadece buna değil ben hayatımdaki her şeye bir anlam yüklemeyi severim.
        ···
      3. 3.
        -1
        ciks yapmak mastürbasyon yapmaktan daha zevkli olduğu için. Ayrıca şu da var:
        Düşün ki bir erkek okul hayatı boyunca çalışıyor, bu süreçte başkaları tarafından ezilip dışlanmasına rağmen, güzel bir okuldan mezun oluyor. Askere gidiyor. Güzel maaşlı bir işe girip ev ve araba aldıktan sonra okul hayatını bir eli yağda bir eli balda geçirmiş ama buna rağmen üniverste mezunu olan (malum, ülkede üniversite bol) bir kadın bulup bir düğüne binlerce lira bayılıp evleniyor.
        Bu durumda bu adam o kadınla ömrünü birlikte geçirmiş sayılır mı? Bu adam ömrü boyunca bu şekilde mi yaşadı? Sence bu adam bu kadın için gerçekten değerli mi? Bir erkeğin duyguları sadece erkek güç sahibi ise mi önemli oluyor ha?
        ···
      4. diğerleri 1
    2. 2.
      0
      Hayır bir erkeğin ya da kadının sahip olduğu duygular güçlü ya da zayıf olması ile alakalı değildir. Kadının beklentisi güç üzerinedir ve sevmediği biri ile gücü için parası için evlenir.
      ···
      1. 1.
        0
        Bir erkeğin sahip olduğu duygular (genellikle) sadece güç sahibi ise karşı cins tarafından önemseniyor, bahsettiğim olay bu.Üstüne alınma ama erkeklerin duygusuz olduğunu söyleyen kadınlar da genellikle kendileriyle konuşurken efendi takılan, kimseye saygısızlık etmeyen iyi erkekleri sömürmeye çalışıyorlar ve beceremezlerse de alay ediyorlar. Tabi aradan zaman geçiyor ve bu oğlanlar zengin olup bu kızları çatır çutur gibip* bırakmaya başlayınca bu kızlar da erkeklere duygusuz diyorlar. Eeee böyle başkalarının hayatı boyunca kendi iyi kişiliği üzerinden geçindiği/geçinmeye çalıştığı bir erkekten de aşk böceği olmasını bekleyemezsin herhalde.
        Ve erkeklerin beklentisi de güzellik üzerinedir ve sevmediği biriyle de güzel bulduğu için sevişir.
        ···
      2. 2.
        0
        Bu konu üzerine de konuşulacak çok sey var, artık başka başlıkta konuşuruz.
        ···
   tümünü göster