/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +11
    Onedio'nun erkekleri küçümseyerek kadın erkek eşitliğini sağlamaya çalışması fazla gereksiz ve yanlış bir strateji değil mi sizce de ?

    Başta biz sixpack sevemeyecek miyiz diye ağlıyorsunuz, sonra sixpack yapan adamı da gömüyorsunuz ? Bunun mantığı nedir ?

    Yine bunun tam tersinin yapıldığını hayal edelim. Ortada bir kadın yanına da iki tane çok bilmiş erkek koyalım, empati yapmak bu kadar kolay bir şey aslında.

    Kadınlar tatil için squat yaparak kalçalarını göstermek için şekilden şekle girmeleri bizi bağlamıyorken bir erkeğin vücut yapması niye sizin bu kadar diken üzerinde olmanıza sebep veriyor ?

    Videoda gördüğünüz iki kadın bir karton kutunun içinden kaslı bir erkek çıkartıyor ve onunla ciddi ciddi dalga geçmeye başlıyorlar. Videoyu izlemenizi şiddetle öneriyorum çünkü metin çok güzel yazılmış kendilerine güzel bir cayma payı bırakmışlar. ince eleyip sık dokumuşlar ama bu yapmak istedikleri şeyin ne kadar ortada olduğu gerçeğini değiştirmiyor:
    Erkeği gömerek eşitliği sağlamaya çalışmak. Feminizmin eşitlik sağlama yöntemlerinden en beteri. Çok üstünmüşüz gibi bizi gömerek eşitliği sağlama çabası.

    Adamın vücudunun da maşallahı var. Kolay kolay elde edilecek bir vücut değil. Sıkı çalışma, uykusundan içtiği suya kadar belirli bir disiplin olduğunu görebiliyoruz. Böyle şeyleri yayınlayarak insanları çelişkiye düşürüyorlar. " Ulan şimdi otursam zütü göbeği var, hale bak kepaze diyecekler. Spora başlayıp vücudu geliştirsem sonra da onu sergilememi kınayacaklar. " i K i U C U B O K L U D E Ğ N E K

    video linki: https://youtu.be/RYcIoMhFAcw
    ···
   tümünü göster