/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +15
    Bizim manitayla bir kafede buluştuk. muhabbet ediyoruz. iki erkek arkadaşla daha görüşecektik onları bekliyorduk. benim manitanın sevmediği bir hareket var. kolayı höpürtederek içersen deli olur. bende öyle yaptım. bana yapma dedi. bi kaç defa daha yaptım.
    sonra bu ayağa kalktı bana bağırdı yapma ya diye. tüm kafedekiler bize bakıyordu. arka masadan kısa boylu bir erkek bayanı rahatsız etmesene birader dedi. bu arada mesaj geldi.iki arkadaşım iki dakikaya geliyoruz dedi. bende sanane noluyor birader dedim. biraz tartıştık. sonra buna aşağı gelsene birader dedim. diğer iki gelecek arkadaşa güveniyorum. aşağı indik o anda diğer iki kankamda gelmişti.
    kafeden aşağı inmemle tartıştığım çocuk bana bir yumruk salladı yeri öptüm. meğerse çocuk milli taksörmüş. sonradan öğrendim. diğer iki arkadaşda kavgaya dahil oldular. onlarda yumruğu yiyip yeri öpüyorlardı. ne zaman kalksam yumruğu yiyip yeri öpüyordum. bizim manitada çığlık atıyodu. yapmayın diye. amk dayak yiyoz kurtarsana bizi huur. sonra baktım yerden kalkmayınca dövmüyor. yerden kalkmadım. iki arkadaş evire çevire dayak yediler. sonra bir boş anda ayağa kalktım. al bu huur senin olsun ne yaparsan yap dedim. ordan koşarak uzaklaştım amk.
    ···
   tümünü göster