/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    0
    Vücudumuzda niye hiç körelmiş organ yok.
    ···
    1. 1.
      0
      Kullanıyoruz çünkü
      edit: ana organlar
      ···
    2. 2.
      0
      Vücudumuzdaki kuyruk sokumu eskiden bir kuyruğumuz olduğunun kanıtıdır. Bu kuyruk evrimle körelerek kuyruk sokumu haline gelmiştir. Ayrıca apandis organı da işlevini yitirmiş bir organdır. Körelmiş olup olmadığı kanıtlanamamakla birlikte işlevi olmayan bir organın oluşması imkansız olduğundan zamanında bir işlevi olduğu ve evrimle körelmiş olduğu varsayılır.
      ···
    3. 3.
      0
      10 dan fazla var. Araştır oku oku oku.
      ···
    4. 4.
      0
      midwestern university yaptığı araştırmada apandisin bir işe yaramadığı, körlenmiş organ teorisini çökertmiştir.

      yapılan araştırmalar sonucunda apandisi olmayan canlılarda, apandisi olan kişilerden 4 kat daha fazla clostridium difficile colitis isimli bakteri enfeksiyonu olmaktaymış. bu enfeksiyon ağrı ve ateş ile birlikte önemli mide problemlerine neden olmaktaymış. buna ek olarak birçok tıp adamı apandisin canlı vücudundaki faydalı bakterileri arttırarak bağışıklık sistemini kuvvetlendirdiğini ve enfeksiyonları önlediğini ortaya çıkmış. Yani anlayıcağınız o 10 tane körelmiş organ kim bilir ne işe yarıyor. Slzln gibi bilim camiasının açıkladığı her şeye inan oldukça dünyayı daha çoook sömürürler
      ···
    5. 5.
      0
      Dediğin araştırmayı biliyorum. Araştırmanın sonucu teze antitez olmak dışında kesin bir karşı kanıt olamamıştır. Teorinin güvenilirliği bir nebze azalmıştır sadece. "bilim camiasının açıkladığı her şeye inananlara" laf etmişsin ve kendin aynı şeyi yapmışsın.
      ···
    6. 6.
      0
      Bana göre çokta güzel kanıt oluşturmuş sonuç olarak hiç bir işe yaramayan körelmiş bir organ değilmiş değil mi
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster