/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +5
    Eski arayüz: http://c11.incisozluk.com.../11010/0/307220_ob7f2.jpg

    Hiç unutmuyorum Karadeniz'in 3000 metre yüksekliğinde bi yayladaydım. Aramız tak gibiydi (zaten sonra ayrıldık).
    Felaket bunalımlı bir haldeydim, sisli bir hava bastırmış ama gündüz vakti görüş 15metre. Araçlar dağdan yuvarlanmamak için konvoy oluşturmuş, en önde de yaya halde yürüyen bi Laz. Ne kadar teknolojik araçlar üretilse de, bu denli bir dağlıya ihtiyaç duyuluyor, tıpkı 1000 yıldır yörede olduğu gibi bir atmosfer yani anlayacağınız. Bizim ev bu resimdekilerin birinde.

    Ağustos ayında -4 dereceli bu bunalımlı gecelerin bir diğerinde odamda sobanın çatırtılarını dinlerken inci Sözlük aklıma geliyor. Dandik yarı-akılı telefonumun bağlayıp internete girmeyi deniyorum.

    Düşünün ki 12kbit hız var, 3g filan -hâlâ- hak getire, ne arasın Karadeniz yaylasında. KABLO ile internete bağlıyorum notebook'u. Ayarlardan "resimleri gösterme" seçeneğini seçiyorum ki bağlantı hızı artsın. Dövlet bize bahmiiy diye sağa sola molotof atmadık ya.. Yörenin zenginleri çok sonra getirdi oraya düzgün bi bağlantı.

    Ve gençler, o halde bile sözlüğe bağlanabiliyorum. Hiç unutmam, o aralar "ekmelettin ihsanoğlu öldü " diye başlık açıp sabah uyanan incicileri trollemek için twitter'da tt yapmaya uğraşıyorduk. Photoshop yeteneği olanlar haber sitelerini montajlayıp yüklemeye uğraşıyorlardı (ben de BbcTürkçe'yi montajlamıştım). Sırf eski sabahçı inciciler trollensin diye kasıyorduk işte.

    cam4 filan trollemeleri vardı sonra. Hey gidi günler beeee. Birkaç ay önce bi iskertme denemiştim, hiçbiriniz gelmediniz amk.

    Neden eski incicilerin eskiyi özlediğini anlatabiliyor muyum?
    Ben o bunalımlı halimle bile ne kadar eğlenmiştim lan, o denli yüksek bi yerde böyle bir eğlenceye katılarak teselli bulmuştum.
    Şimdiki arayüz gibsen yüklenmez bu hızda.
    Ey gidi günler lan :/
    ···
   tümünü göster