/i/Kız Meselesi

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +18 -7
    Bugün son olarak ÖZGÜVENiN mihenk taşlarından biri olan SES TONU hakkında da iki kelam edeyim random random

    Bu bilgileri sadece kızlarla konuşurken değil erkek kadın farketmeksizin herkesle konuşurken kullanabileceksiniz. iletişim esnasında çok dikkat etmemiz gereken hususlardan birisidir bu ve insanların gözündeki yerinizi büyük ölçüde ses tonunuz belirleyecektir...

    Beyler geç oldu verimli olacağını düşünmüyorum, özellikle özet geç bin diyenler için özet geçeceğim, zaten atacağım kitaplarda bunlar detaylı bir şekilde anlatılıyor.

    Özet olarak ortamlarda konuşurken mıymıy gibi konuşmayın aq ses tonunuz aşırıya kaçmaksızın yüksek olmalı ve bu, insanlara özgüvenli olduğunuz sinyalini verecektir.Tok sesli biriyle konuşurken ses tonunu onunkine benzetmelisiniz, aynı şekilde tiz sesliler için de aynı şeyler geçerli.

    Kızla konuşurken konu bulamıyorum panpa diyenlerin de hayli fazla olduğunu biliyorum. Kasmayın olm kendinizi bu kadar neyse yarın bundan da bahsedeceğim.

    Hala okuyorsan o zaman umut var demektir panpa demekki o kabuğundan çıkmaya çalışan tırtıla(ne zaman yazsam gülerim aq) seslenmeyi başarmışımdır. Sende başaracaksın, özgüvenini tamamladığında belki benden daha iyi bir noktada olacaksın(impossible len mq)

    Size bir bonus daha çakayım içi boş özgüvenle egoyla hiçbir yere gelemessiniz sevgili panpalarım. Sadece kendinize inanın sevin sayın.

    Hadi tırtıllar ben kaçtım iyi geceler mutlu bayramlar trendde tutun şunu aq yarın devam edeceğim ;)

    edit: hala tcma ve mucxjzzz reyizle kıyaslayanlar var evet hepsini okudum. Benim konum sadece ÖZGÜVEN ki bu tahmin edemeyeceğiniz kadar önemli bir konu. Utangaç olupta ne gibi büyük fırsatları kaçıranların hâlâ var olduğunu biliyorum.
    ···
    1. 1.
      +1
      niye ergen randomu atıyorsun? yaş kaç
      ···
    2. 2.
      +3 -1
      Yav buna kokulu silgisini vermemis kiz baskasina vermis okuma yazma öğrenince burda yazmaya baslamis. Amk gereksizi. Zaman kaybı
      ···
      1. 1.
        +1 -2
        Zaman kaybiysa gibtir git, saa fikrini Soran olmadı amk kevasesi
        ···
      2. 2.
        0
        Hadi hadi boş yapma
        ···
    3. 3.
      0
      7 delikli biraz haklı böyle bu taktikleri her kıza uygularsanız birisi çok sever birisi kendini beğenmiş bir bin der basar tekmey
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster