/i/Tespit

  1. 1.
    +6 -1
    1-dudağını büyük göstermek için kasmış , yani dudağı büyük değil.

    2-burası çok fazla pürüzsüz yeni almış ve belli olmasın diye fondotenin dıbına koymuş , şu krem olarak sürülenlerden galiba.

    3-burayı niye çizdiğimi hatırlayamadım neyse gibtir edin.

    4-dişini göstermiş bu üst dudağı büyük göstermek için yapılan çalışmalardan biri.

    5-off orda ne mücadele verilmiş aq , enson çanakkalede okadar mücadele verilmişti , anlaşılan bu makyaj için uzunca bi süre uğraşmış ve şuan baktığınız fotoğraf 10 veya daha fazla fotoğrafın arasından özenle seçilmiş.

    6-orda bir çiçek var ve rengi siyah , bence bu kızın karakterini yansıtıyor özgüveni yok , 5.maddeye bakılırsa depresyondan çıkmış fazla özenli değil arkadaşları depresyondan çıkmasına yardımcı olmuş gibi görünüyor, off çok üzüldüm gerçekten , dudağın küçükse ne olmuş kalbi büyük olan birini seversin , ama onuda bulmak zor , sana hak veriyorum , ve senin kalbini seviyorum , gerçekten seni sevebilecek birini bulursan güzelliğin zerre kadar anlamı olmadığını düşünen insanlar olduğunu göreceksin.

    7-düğmesi özenle iniklenmiş(kapatılmış) , bence bu kız çok iyi kalpli birisi sadece özel hissetmeye ihtiyacı var.

    8-gözler lens , galiba yeşil , bu çözünürlükten belli olduysa genellikle lenstir , çünkü lensin rengi daha belirgin olur , benimkide yeşil ama 15 santim yakından bakılmayınca farkedilmiyor denilebilir , ışığı arkasına almış yani göz rengi gerçek olsaydı ışıkta belli olurdu ışığı arkaya alınca bukadar belli olmaz , ela gördüğümüzü sanırdık.

    9-saçları özenle yapılmış , saçların birbirlerine yapışmış şeritler olduğuna bakarsak , eline ayağına dolaşmasın diye örgülüymüş , belkide biyere takılmıştır vs. , geceleri ağladığını ve moralini düzeltmek için instagrama girip mizah sayfalarının gönderilerine baktığını düşünüyorum

    göz kararı : burnuna bakılırsa ailesinin burun yapısını tahmin etmek çok zor değil , bu burun yapısına sahip olan aileler maddi sıkıntılara düşebiliyorlar , telefonun kamerasının netliğinede bakılıcak olursa maddi sıkıntıları var , okulda aşağılanmış , dış dünyaya biraz küsmüş iyi bir arkadaş ortamı var , arada sırada arkadaşlarıyla kafede oturmaktan mutlu , ama arkadaşlarının sevgilisi olduğu ve kendisinin olmadığı için sorunu hep kendinde aradı , kendini suçladı , birkaç sevgilisi olmuştur(arkadaşları aracılığıyla) ama o diğer kızlara benzemediği için güven sorunları var , ve sevgilisiyle hemen kaynaşamadı , sevgiliside diğer kızlar gibidir diyerek sarılmıştır vs. bu onu rahatsız etmiş ve birden soğumaya başlamışlar , böylece bu onları ayrılmaya itmis.

    edit: kızı hayvan gibi stalkladıktan sonra şunları öğrendim

    Doğum tarihi: 4/11/1994

    Üyeliği olan forum sitesinde son görüldüğü tarih: 27 Ekim 2016, 5:30

    Yaş: 22

    son girdiği saate bakarsak fazla uyumuyor , forumda takılıyor , ama galiba birini sevdi ve forumdan uzaklaştı , kimbilir nezaman girer.
    ···
   tümünü göster