/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    0
    Aynn pnp
    ···
    1. 1.
      0
      kimse ordu neden cevap veriyor demiyor zaten. burdaki sorun allah o zamanki mekkeli müşrikleri öncekiler gibi kendisi yok etmek(helak etmek) yerine bunu insanlara yaptırtıyor. allah insanlara öldürün diyor. hatta çoğu zaman bu ölümler de vahşi şekilde oluyor. maide 33 te yazdığı gibi kolları bacakları çapraz kesilir yada enfal da yazdığı gibi boyunlarını parmaklarını kesin şeklinde. sen bunları gerçekten allahın mı yazdığını düşünüyorsun.
      ki hadislerden de muhafazidin merhametli falan olmadığını biliyoruz. buharinin savaşlar kısmı hadislerini okursan muhafazid kendini kandıranların kolunu bacağını kestirmiş, gözlerini oymuş su isteseler bile vermmeiştir ve ölüme terk etmiştir. sence bunu allah mı söylüyor yapmasını?
      kaldı ki savaşların çoğunun asıl sebebi yine muhafazidin kendi kışkırtmalarıdır. şu an numaralarını hatırlamasam da birçok ayet de müşriklere onlar hayvandan bile aşağıdırlar, pisliktten ibaretlerdir gibi kelimeler geçer. bunun üzerine müşrikler de HAKLI olarak muhafazidi mekkeden sürmek isterler.
      ···
    2. 2.
      0
      Ulan muhafazid denen adam yazdığı şiirde kendisini eleştirdi diye 100 küsür yaşında adamın kafasını kestirmiş ruh sağlığı bozuk bir insan. Sübyancı sapığın teki amk.
      ···
      1. 1.
        0
        kaynak varmı güzel panpam
        ···
      2. 2.
        0
        https://www.google.com.tr...afazidin-cinayetleri/amp/

        Benim dediğim Ebu Afak'ın öldürülmesi.Linkte daha bir sürü cinayet var hepsi kaynaklarıyla verilmiş.
        ···
   tümünü göster