/i/Tespit

  1. 1.
    +9 -58
    panpalar sevgilimin bir arkadaşının sevgilisinin durumu hayli iyi. çocuk babasının işini devam ettiriyor. geçenlerde ortada bir sebep yokken kıza iphone 7 almış. kız da gelip bunu sevgilim ve diğer arkadaşlarının yanında ballandıra ballandıra anlatmış. şimdi sevgilim ikide bir "çocuğun hediyesi de aşkı gibi büyükmüş, herkes onun yerinde olmak ister" gibi şeyler söylüyor.

    oysa ki ben 1700 tl ye çalışıyorum. yani bir aylık maaşım bile bu hediyeye yetmiyor. ayrıca zaten kira(iki kişiyiz),yakıt,yol, yemek, sevgili giderleri, faturalar, üst baş derken elimde bir şey kalmıyor. bunun için kıza "o kadar iyi durumda olan herkes sevgilisine iyi şeyler almak ister ve alır. onun için normal de başkaları ne yapsın ki."dedim. kız da "bir kızı bin kişi ister,bir kişi alır. kızlar da mantıklı seçimler yapsın."dedi.

    son sözü bence tehditkar görünüyor.onu çok seviyor ve kaybetmek istemiyorum.ben üniversitede bile sırf onun yanında olmak için başka şehre gitmedim. şimdi bir telefon için bana yol gösterecek gibi. üç hafta sonra doğum günü var.bu nedenle hediye için 500 tl ayırabildim. sizce taksitler iphone almam doğru olur mu(amcamın kartını çektireceğim)?

    bu konuyu ablama anlattım. "nihat dedi bir kız seni gerçekten seviyorsa pahalı hediyeler istemesi kadar doğal bir şey yok. sonuçta bu ilişkiye emek harcıyor" dedi.

    ne yapsam beyler tam bir çıkmazdayım
    ···
   tümünü göster