/i/Kız Meselesi

  1. 351.
    +13 -1
    Pmden bir pampamız SOSYAL STATÜ VE LiDERLiK kavrdıbının önemini sormuş, anlatıyorum...

    Ortamda LiDER ve BASKIN bir erkek olmak özgüveni artırdığı gibi kızlarında ilgisini büyük oranda çeker. Konu yine alfalık betalığa geldi aq (damn it)

    Misal veriyorum cafede arkadaşlarınızla oturuyorsunuz. Size bir tavsiye mümkünse masada olabildiğince fazla yer kaplayın. Elleriniz bacaklarınızın arasında birleşik değilde masanın üzerinde serbest halde bulunmalı. Bacaklarınızı geniş tutun ve uzatın. Uzun lafın kısası tassaklarınızı yaya yaya oturun aq.Böyle yaptığınızda karşıdakilere ben rahatım, özgüvenliyim, liderim mesajını verirsiniz.

    Şimdiye kadar liderlik vasfım yok bundan sonra olur mu diyen pampalarıma cevap: olur inş cnm yha (gülmedin dimi bin) Şaka bir yana beyler sosyal statünüzü, kendinize güveninizi artırdığınızda zaten insanlar size lider gözüyle bakıyor.iş sizde bitiyor anlayacağınız. Kendinizi değiştirdiğinizde, kendinize güveni artırdığınızda bunlar otamatikmen gerçekleşir beyler.Sen bir ortamdayken özgüvenli oturup, özgüvenli konuşursan ve bunları BEDEN DiLi' yle bütünleştirsen amerigaya başgan bile olursun len mq.Bunları konu başlıkları gibi düşünün beyler şimdilik fragmanı gösteriyorum sizlere. Beden dili, sosyal statü, ses tonu, kültür, karizma aklınıza ne geliyorsa ÖZGÜVENi ARTIRACAK ne varsa hepsini ilmek ilmek işleyeceğiz...

    Peki sen bunları nerden biliyorsun bin diye soran tırtıl pampalarım; Ben de sizin gibiydim amk kızlarla konuşurken gözlerine bile bakamazdım. Pgiboloji bölümünü okumam ve bunun üzerine kitaplar okumam beni az da olsa bilgi sahibi yaptı.

    Okudukça cahilleşiyorsun bin... (güzel söz amk şuku *
    ···
   tümünü göster