/i/Kız Meselesi

  1. 401.
    +8
    Hep özgüveni artıran hususlara değindim bu entrymde de özgüveni azaltan çok önemli bir konuya değinmek istiyorum. Aslında bunu en başında söylemeliydim. Enbüyük düşmanınızı tanıtacağım şimdi sizlere:

    31

    Evet bin yanlış okumadın. Senin en büyük düşmanın osbirdir. Olmadı reyiz ben hergün osbir çekiyorum bırakamam diyorsunuz çoğunuz.Özgüvenli olmak için bu alışkanlığınızı kesinlikle bırakmalısınız. Bırakamıyorsan da azalt lütfen. Bakın beyler bu osbir konusuna bilimsel bir yaklaşımla değineceğim

    Sen sokakta gördüğün, sınıfta yahut fakültede gördüğün kıza hallenip akşama malzeme çıkarıyorsun dimi bin.Bu gayet normal çünkü her erkek hatta kızlar bile yapıyor aq.Sen osbir çektiğinde bir pişmanlık yaşıyorsun.O pişmanlıkla beraber senin özgüvenin yerle bir oluyor.Az önce zihninde hunharca gibtiğin kıza şimdi ulaşılamaz olarak bakıyorsun. Gerçekler yüzüne şap diye vuruyor. Halbuki az önce kurguladığın erkek değilsin sen, eli gibinde aciz bir erkeksin bunları ben söylemiyorum.Sen osbir çektiğinde bu acizliği hissediyorsun.

    Düşündün mü bin özgüvenin ne hale düşüyor?
    ···
   tümünü göster