/i/Kız Meselesi

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 426.
    +8
    Şimdi bu osbirin AURA ile ilgisini açıklayım.Bu bilgilerin hepsini senin özgüvenini yerine getirmek için anlatıyorum bin zütümden sallamıyorum o yüzden iyi dinle ve hayatında uygulamaya başla. OKUMAYLA ÖZGÜVEN ARTMAZ beyler. Bunları yaşam tarzı haline getirmelisiniz ve hayatınızda mutlaka uygulamalısınız

    Siz osbir çektiğinizde milyonlarca sperm boşa gider beyler. Spermde çok büyük bir enerji vardır ve bu enerji sizin hayatınızı daha aktif kılar. Neden osbir çektiğinde bir yorgunluk, bir uyku hâli alır sizi?Çünkü bir kezbana hallenerek enerjini kaybettin huur cocugu. Neden yaptın bunu kendine?

    Bir kaç hafta osbiri bırak ve değişimleri gel buraya yaz. Sprem sen de kaldığı sürece her şey senin elinde olacak.Çünkü o enerji senin kızlara olan yakınlaşmanı artıracaktır. Gözlerinden görünmeyen ışıklar saçılacak auran çok yükselecek. Auran yükseldiğinde kızların bilinçaltı bunu çok rahat farkeder.Çünkü sen görünmeyen bir enerji yayıyorsun ve bu da başka boyutlara taşıyor. Astrolojiden anlamam ama bu enerji herkesin dikkatini çekiyor beyler. Halâ içinde bir şüphe varsa iki üç hafta bırak şu osbiri ve değişimleri kendin gör.
    ···
   tümünü göster