/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +14 -25
    Safsata zaten. Biz islamdan cok öncede vardik. Bizim bir dinimizde vardı. Nasil ki ülkelerin yönetim şekli değişir sistemi değişir dinde değişir. Gelecekte bu inanclarinizdan hiçbiri kalmiyacak. inanmayacak kimse. O zaman denizi yarandi ucandi kacandi diye çıkıp inandiramayacaksiniz insanları.
    ···
    1. 1.
      -3
      Senin düşünemeyen beynini safsatalarla gibsinler emi
      ···
      1. 1.
        +2
        Sen gerçekten düşünebilmişsin. Bravo
        ···
    2. 2.
      +2 -2
      islam sayesinde bu topraklarda yaşadığının farkındamısın? Eğer Müslüman dedelerim şehit olma arzusu ile kendini feda etmeseydi şimdi sömürgeydin şehitlikde sadece islam için geçerli bir husus.
      ···
      1. 1.
        0
        Eee madem islam için geçerli bir durum neden suriyelileri alıyorsunuz ülkeye ? onlarda müslüman. ee onlarda savaşsın madem. hangi ortadoğu ülkesi arap ülkesi şehitlik mertebesi için savaşmış söylesene ? senin o dedelelerin vatan millet aşkı için savaştı. bugün esir düşmektense bu millet yine savaşır son damlasına kadar. türk ordusunun kökeni m.ö ye dayanır. sen tarihi 1299dan beri dünyanın kuruluşunuda islamiyetten beri sanıyorsun. bu yüzden bi baltaya gib olamazsın.
        ···
      2. 2.
        0
        Kardeşim gidip savasmalırını bende isterim ama kadın ve çocuklar hariç herkes Türkler gibi olamaz ben dünyanın kuruşunu islamiyetten beri de sanmıyorum sadece hâk olanı söylüyorum
        ···
    3. 3.
      +1
      Vatanperver olmak icin musluman olmak gerekmiyor. ozaman muslulmanlar gitsin araplarin yaninda savasip sehit olsun .ayni sey degil mi sonucta
      ···
    4. 4.
      0
      senin ben anani denizde gibeyim huur cocugu
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster