/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +6 -5
    1-15 senede yaptıgı yol hastahane vs dediğin şeyler bu ülkede 90 senede yapılmadı
    2-Glıştaroğlu denilen zat ın yenilmekten bıkmadığını gösterdiği her an koyduk mu kelimesi herdaim olacaktır çünkü adam hazımsız
    3-Kimsenin Atatürk ü ayaklar altına aldığı falan yok alan insanlara tüm cezaları veriliyor en son bitane din adamıyım diye geçinen ve Atatürk'e küfür eden adama 15 yıl hapis cezası verildiği gibi
    4-Dünyada şuan islam devleti olup dinini korumaya çalışan Türkiye'nin başını çektiği sadece 3 yada 4 ülke var ve sesini avrupaya en güçlü duyuran kişi dexer shawn
    5-TRT gibi bir devlet kurumu derken bile çelişkiye düşüyorsun çünkü TRT herzaman devlet televizyonu olduğu için her dönemde kim baştaysa onu desteklemek zorunda.
    6- Bu konuda sana sonuna kadar katılıyorum bu konuda hiçbir açıklamam yok
    7-Bu konudada sana birşey diyemeyeceğim çünkü çok büyük hatalar yaptılar.
    8-işid mevzusuna Türkiyeyi de çekmeye çalıştılar fakat başaramadılar eğer biz işidle savaşmaya girseydik çok daha büyük yaralar alabilirdik çok şehit verip pkk denen illete uzun sure nefes aldırtabilirdik.
    9- Darbenin gerçekten kurmaca olduğuna inanıyorsan bence gerçekten bu konuya at gözlüğüyle bakıyorsun. Darbeye zemin hazırlayan bu hükumettir orada sana katılıyorum fakat halk iradesini tekrardan göstermiş ve hükumetine sahip çıkmıştır.
    10-Ülkenin araplaşması söz konusu değil neden dersen ülkede hertürlü insan yaşıyor , ülke araplaşsa emin ol ramazan ayında öğlen saatlerınde masalarında içkiyle oturan türkleri veya arkadaşlarıyla içmeye giden türk gençlerini asla ve asla göremeyiz. 2017 gibi bir yılda herkesin herşeye erişebildiği bir yılda devrim yapmadığın sürece bir ülkeye şeriat tarzı bir sistemi getirmen imkansız. Bu ülke laikliğinden asla birşey kaybetmedi geçmişte sağcılar kapalılar zulüm görürken şuan onlarda rahatça yaşayabiliyorlar haklarını savunabiliyorlar sadece durum bu.
    11- Suriyeliler konusunda sana katılıyorum başından sonuna kadar hatalar silsilesi
    12-Yargı bağımsız olmalıdır bu konuda seninle hemfikirim fakat yargıya fetö denen şahsın girmesinden sonra yargının da kontrol edilip sorgulanması gerektiğini anlayan bir hükumet var ve bu yüzdende bu konuyuda ellerine almak zorunda kaldılar çünkü korkuyorlar tekrardan bir darbe olmasından.
    13- Bu ülkede ne sözler verildide yapılmadıo yüzden bu geri vitesler siyasetin herzamanında ve heryerinde var bunu takmaya gerek yok
    14- Yolsuzluğun önüne bu ülkede 90 yıldır geçilemiyor olay bizim insanımızda bitiyor herkes bencil olmasa en aza iner yolsuzluk.
    15- Haksız yere içerde yatan insanların varlığına inanıyorum fakat bu işte parmağı olan kim varsa ucundan köşesinden benim için farketmez kesinlikle yargılanması ve sorgulanması gerekiyor eğer gerçekten masumlarsa zaten masumlukları anlaşılır birgün kavuşurlar özgürlüklerine.
    16- Ankarada 11 ay kadar yaşadım ve bu konuda sana hak veriyorum melih gökçek ankarayı sata sata nasıl orada kaldığını resmen halka gösteriyor.
    17- Bu konuda detaylı bilgim yok kusura bakma cevaplayamayacağım
    18- Bu adaların lozanda verildiğine dair bir sözü var fakat uşi antlaşmasını atlamasının sebebi şu uşi de adalar tam anlamıyla verilmedi ve tam anlamıyla verilmesine sebep olan antlaşma lozan olduğu için bu cümleyi sarf etmiş olabilir ki bu doğrudur.
    20- 2023 te Türkiye ne olur kimse bilemez sadece varsayım ona bakarsan milenyumda dünyada uçan arabalar olcaktı , bunlar tamamen varsayım ama belli birkaç şey var ülkenin tamamen rahata ereceğine dair zaten şuan oynanan katar , suriye oyunları da bu yüzden bizi bir tarafa çekmeye çalışıyorlar bizi taraf yapmaya çalışıyorlar 1.dünya savaşında yapmaya çalıştıkları gibi eğer taraf olursak bertaraf olucaz çünkü herkesin bu topraklarda gözü var ve biz şuan hiç taraf olmuyoruz oluyorsakta sadece göstermelik taraf oluyoruz.

    senden ricam bu ülkenin başında ki adamı sevmeyebilirsin nefret edebilirsin fakat yaptıkları güzel şeyleri görmezden gelmen gerekmez bu adam en azından bu ülke için birşeyler yapmaya çalışıyor geçmişte yapmaya çalışan adamlar olmadımı oldu ama hepsi yapamadı birşey bu ülkeyi herdaim koalisyonlarla darbelerle çıkmaza soktular ve bu çıkmazdan kimse çıkaramadı bizi 2002 e kadar , yönetemediği yerler var mı var yapamadığı şeyler var mı var seninle buralarda hem fikirim ama bunlarıda yapabilcek kusursuz bir adamın gelceğini bilsem siyasi görüşünü sorgulamam oyumu ona veririm yeter ki öyle bir adam çıksın bugun dexer shawna oy verenin elleri kırılsın ama öyle bir babayiğit yok şuan bu ülkede. Bu söylediklerimin yapılmamasındaki en büyük suçta açık ve net muhalefet partilerinindir.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster