/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +46 -10
    Evet beyler şu son 1 aydır başımdan geçen olayları anlatıcam kanıtları ve capsleriyle. Bir kaç ilgi olsa bile capsleri atıcam ve hikayeme yavaştan bi giriyorum.


    Bizim orda bir parkta yürürken ağaca asılmış el ile yapılıp dikilmiş bir muska gördüm. Önce fotoğrafını çekip arkadaşıma attım. (Arkadaşım bu konularda çok bilgilidir.) ne yapayım bunu diye sorucaktım. Sonuçta içinde dua yazıyodur bırakamalıyım diyede bir düşündüm. Arkadaşım al normal bir cevşendir orda kalmasın düşmesin yere en azından dedi. Bende aldım ve eve geldim. Tek yaşıyorum. Evde kız arkadaşımla olan fotoğrafın çivisinin üstüne astım herhalde ilk gelen ilk gözüme çarpan yer orası diye. Normal geçti geceye kadar vaktim duş aldım tv izledim vs. Sabah sınavlarım vardı buna rağmen saat gece 1 falandı. Bende artık yatayım dedim ve uyudum. Uyandığımda saat gece 2 gibiydi. Ama ben sanki 10 larca yıl yatmış gibi hissediyordum bi sersemlik vardı üstümde. Ve içerdende hafif tıngırtı geliyordu. Balkon kapısı açılmış bozuktu zaten oluyordu böyle gittim kapattım ve tekrar yattım. Sabah uyandığımda okula gitmek için hazırlanıyordum bir anda tekrar ses geldi ama bu sefer kapı açılmamıştı. Etrafa baktığımda kimseyi görememmiştim. Bir yandan hafif bir tırsma bir yandan okul telaşı. Çıktım ve okula gidiyordum. Giderken yolda kedi köpek hepsi dikilmiş sanki öldürmek istermişçesine bana bakıyorlardı. Ve durağa gelirken amcanın biri bana çok dik dik baktı ve bana yanındakine dikkat et dedi.

    Edit: ilk caps ağacın üstünde bulup arkadaşıma attığım muskanın resmi:

    http://imgim.com/6734incil4328401.jpg

    Edit2: ikinci caps muskanın içindeki büyü yazılı kağıdın resmi:

    http://imgim.com/7360incit6521282.jpg

    Edit3: Beyler devamini istiyorsaniz entry girip şuku atin duvara anlatmayalim

    Edit4: Beyler hikaye bitti. Okuyan suku atıp entry girsin trende çıkalım. Yarida birakanlar gibi yapmadım. Sayfamdan diğer hikayeme de ulaşabilirsiniz

    Edit5:Beyler çalıntı diyenlere aldırış etmeyin . Benim onceki hesaplarda acmistim tutmamisti. Kufredenlere iade ediyorum küfürlerini.
    ···
   tümünü göster