/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +14
    Ben neye uğradığımı şaşırdım. Sordum neyi nasıl diye ama sadece dikkat et dedi ve uzaklaştı arakasından bağırdım ama hiç takmadan uzaklaştı. Ve o an aklımdan sorular geçiyordu bu şey cinmiydi. Ama o amca nasıl gördü o kimdi falan derken okula vardım ve okul günüm düşünerek geçti. Eve vardım korkuyordum. Merdivenleri çıkarken her basamakta dahada korkuyordum. Kapıyı açtım içeri devam ederken... Muskayı üzerine astığım resmin yere düştüğünü ve parçlandığını gördüm. içindeki resimdede yüzümün olduğu kısım kegib kegib olmuştu. Ve muska hala asılı çivide duruyordu. Bu beni dahada korkuttu. Ve bu sefer cidden korkmaya başladım. Evden çıkıp gitmek istesemde nereye gidicemi bilemiyordum. Arkadaşım aklıma geldi ve muslayı alarak onun yanına doğru yola çıktım.
    Arkadaşa doğru yola koyuldum. Ve aklımda türlü türlü düşünceler. Korkuyorum bi yandan içinden dua edip duruyorum. Arkadaşa vardım. Kapıyı açtı hoşgeldin nasılsın dedi. Normal bi evi vardı ailesi ile yaşıyordu hatice teyzenin yaptığı güzel yemeklerin kokusunu alıyordum fahri amcada elinde dini bir kitap yine onu okuyordu. Oturdum koltuğa ver arkadaşım hayırdır inşallah bi solgunsun dedi. Bende muskayı gösterdim. Gösterince fahri amca korktu. Ve hemen dışarı çıkar muskayı diye bağırmaya başladı. Bende o korkuyla dışarı çıkardım.

    Arkadaşım baba ne oluyo niye böyle yapıyorsun derken fahri amca onu dışarıda tut diye bağıroyordu. Bildiğimiz muska gibiydi işte birşey varsa bunu nasıl anlamıştı vs derken dışarıdaki ayakkabılağa bırakıp eve geri girdim. Bu sırada hatice teyze sofrayı hazırlamıştı. Ben bukadar korkmuşken haydi önce yemek yiyelim sonra anlatıcam demişti. Sofraya oturduk ve yemekleri yedik. Hatice teyze kahve yapıyordu ve fahri amca anlatmaya başladı.

    Dikişleri çapraz atılmış bir muskaydı o. içinde dua yazmıyor onun. içinde büyü yazıyor dedi
    ···
    1. 1.
      0
      Tanrı senin evine felaket getirsin hırsız !
      ···
    2. 2.
      0
      Çalıntı bu
      (bkz: o muskayı almamalıydım)
      ···
   tümünü göster