/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +42 -4
    bak müslüman değilim ama kurandan ayet kırparak karalama kampanyası yapman saçma
    ···
    1. 1.
      +1 -7
      ananın amcığını kırparım salak huur evladı. hem müslüman değilim diyorsun hem senin ölmeni emreden dini zütünü yırtarcasına savunuyorsun bu ne çelişki salak huur evladı.

      büyük ihtimal koyu müslümansındır. radikal islamcı bir ışid sempatizanısındır. açık açık söylesene çomar bir huur evladı olduğunu niye müslüman değilim diyerek yalan söylüyorsun.
      ···
      1. 1.
        +7 -1
        Amina koydugumun salagi acik acik kirparim diyosun bi de.o ayetin gectigi bolumu bastan ve tamamen oku bi bakalim ne diyomus.Hem butunlugu boz, ayeti amacından saptir bi de utanmadan gel kirparim sana ne de amina kodumun salagi seni. Ataturkun bile sozlerini kirpinca ilginc ilginc anlamlar cikiyor amk.Onu comarlar kullaniyo bunu sen. gibik seni. Karsindaki insana cevap veremeyunce hemen kufure basvuruyorsun. Musluman olmamasi senin bu sacmaligina karsi gelmemesi gerektigi anlamina mi geliyor? Simdi gibtir git.Bu tur basliklar cokca acildi. Artik insanlar salak degil sizin boyle yalan dolan algi operasyonlariniza kanmiyorlar.
        ···
      2. 2.
        -3
        lan milyon tane saçma sapan ayet yığsak bile burda aslında onu demek istemiyor yhaa çeviri hatası yhaa o dönemin şartlarına göre normal yha diyorlar. kırpma falanda yok kuranın hükümleri açık ve net. sadece sizin gibi tatlı su müslümanları bunu kabullenemiyor ;)
        ···
      3. 3.
        +1 -1
        bahsettiğim mesele islam değil ne olursa olsun eleştiri yapacaksan adam gibi yap. ışid sempatizanlığı ile ne alakası var meselenin
        ···
      4. 4.
        -2
        şu an inci sözlüktesin farkında mısın?

        sen inci sözlüğü memurlar.net falan mı sandın dıbına koduğumun beyinsizi. sizin gibi liseliler yüzünden sözlük bu hale geldi işte.
        ···
      5. 5.
        0
        gibtir git önceki ayeti oku dallama cahil
        ···
      6. diğerleri 3
    2. 2.
      0
      Beyler salın şunu ateist olmak çok havalı biliyorsunuz kudursun gitsin soysuz bin
      ···
    3. 3.
      0
      Adam laf atma giberim belani huur evladı bilip bilmeden konuşma.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster