/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +240 -43


    Hmhmhmhmhm.






    Çok fazla yakışıklı bir insan olduğumu söylemem. Kimse de yakışıklı olup olmamayı kendi seçmiyor zaten. Ama bakım yaparak, kendine özen gösteren erkek her zaman bir adım önde olmuştur.

    Evet farkındayım bir çok başlık açıldı bunlarla ilgili çok atıp tutan oldu ama inanın ben size tüm samimiyetimle kendi tecrübelerimi size aktarmaya çalışacağım. Sakın ha demeyin eline kız eli deymemiştir yavşağın bize mi anlatıcak. Kanıtları ile sunarım. Çok fazla insana da gerek yok, bir kaç kişi okusun. Bir kaç kişiye yardımcı olalım yeter.

    Başlayalım bakalım.

    Kadınlar ciddi anlamda çok karışık bir varlıklardır. Cem Yılmazında dediği gibi "Erkekler insanlığın ilk sürümü,Tanrı bu olmamış diyip bir üst sürümü olarak kadınları yaratmıştır. - Erkek analog saatse,kadınlar dijital saattir."
    Çok ince yapıda,ince düşünen,çok fazla detaylara takılan bir cinsiyet. Erkekler mantıksal odaklı giderken, kadınlar duygusal olarak gider.
    Ufak bir örnek vermek gerekirse. Bir erkekle bir kadın bir ortama girdiyse ve o ortamda bir kadın varsa Erkek kıyafetıne bakar dekoltesine bakıp geçerken,o iki kadın birbirinin makyajına,ayakkabısına,çantasına,davranışlarına kadar en ufak ayrıntısına kadar gözlemler. Duygusal düşündüklerinden bahsetmiştik. Kadınlar erkeklere bir çok isteklerini duygusal baskı ile hallettirir. Birşey ister gider yakınlık kurar,öper koklar,sevişir tatmin eder sonra isteğini söyler. Erkekte ister istemez bunca şeyin ardından bu isteği yerine getirmek zorunda kalır. Getirmesse baskı görür,ilgisizlik görür, laf yer derken derken mecbur o isteği yapar.

    Biz ise oyunu kadınların silahi ile oynayacağız. Ama sonraki partta:)

    Okuyan varsa kendisini belli ederse çok hoş olur.

    02:13 Edit: Trende girmişiz. Çok boşladım bugün sizleri kusura bakmayın yazmaya devam ediyorum.
    03.31 Edit: Eğer benimle ilgili birşeyler yazmak isterseniz nick6 girebilirsiniz. Beni cidden çok mutlu etmiş olursunuz.

    (bkz: illuminatiimami)
    ···
   tümünü göster