/i/Diziler

Sadece dizileri konuşacağınız altinci.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1
    Bilenler vardır izlemiş olanlar, yeni sezonu başlayacak olan dizidir.

    Dizi içinde yoğun çatışma küfür ve kan vardır liseli kardeşlerimizin izlememesi ya da izleyecekse dahi bir kulaklık ile hazzın doruklarına annenin 'oğlum bu ne kapat şu terbiyesiz şeyleri' seslerini duymadan çıkması rica olunan dizidir.

    Bunlar dışında dizide emeği geçen herkes gerçekte bu tür şeyler yaşamıyor olmakla birlikte, kimsenin diziye kendini kaptırıp sokaklara ak47 ile çıkmaması rica olunur zira polislerin pkklı terörist diye içeri atması an meselesi olacaktır.

    Bir çok internet dizisi izlememe rağmen beni kendine bu kadar bağlayan bilhassa bana bazı dersler veren, delikanlılığı da iyi aşılamamı sağlayan dizilerden biridir kendileri.

    Bundan bir kaç ay önce de haberlere konu olan bir dizidir, konu olmalarının sebebi ise diziyi çektikleri sokaktaki bir sakinin '155 polis imdat' numarasını çevirerek sokağa keleşle korku salıyorlar tarzı ihbarlarla dizi film ekibine neredeyse kelepçe taktırmasıdır. Allahtan ki keleşlerin oyuncak olduğu anlaşılması üzerine çekim kaldığı yerden devam etmiştir.

    Dizi benim bakış açım ile bu kadar anlatılabilmiştir yaz sicaklarından bunalan 1000lerin nefessiz izleyeceğini düşündüğüm için yazmış bulunmaktayım.

    Dipnot : bu da böyle bir anımdır. (bkz: baskın basanındır)
    ···
   tümünü göster