/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +3 -3
    bir özür borçluyum. beni bilen bilir beyler, yakışıklı ve kazanova bir abinizim. sevişmekten ötürü bayadır yazamıyordum. taaki 21 haziranda başımdan geçenleri size anlatmaya karar verene kadar.

    evet beyler 21 haziran gecesi bilen bilir kadir gecesiydi. klinikte otururken birden içeri kedisiyle türbanlı ciksi bir ablanız girdi. kafasında türban vardı ama o daracık pantolonundan zütü o kadar sıkı gözüküyordu ki... kedisini bir an önce iyileştirip onu banyoda gibmem gerekiyordu.

    neyse lafı fazla uzatmayim, kedisinin hastalığının teşhisini koyup, gerekli müdahaleleri yaptıktan sonra sıra ödeme yani benim deyimimle ödeşme faslına geçmişti. bu tarz ödemelerde adeta yeşilçamdan fırlamış müjde arı elleyen bakkal moduna bürünürüm. tahmin ettiğim gibi bu daracık tshirtlü ve pantolonlu türbanlıdan parası çıkışmadı. bende fırsat bu fırsat, onunda gözünün, önlüğümden bir yılan edasıyla şaha kalkan yannanıma attığı bakışı gördüğüm an o bitirici soruyu sordum. kaç taksit istersin.

    tabi önce anlamadı ne demek istediğimi, ama sonra;
    - burada mı dedi.
    -evet dedim. sevmez misin böyle fantazileri diye devam ettim.
    - ama ben niyetliyim dedi.
    - o zaman okunmasını bekleyelim diye ısrar ettim.
    - göz kırpıp tamam o zaman erkeğim dedi.

    tabiki yannanı şaha kalkmış abiniz dayanamadı ve otururken bu azgın türbanlının göğüslerine yapıştım. adeta bir arizona kertenkelisinin çam ağacına yapıştığı gibi... ellerim yavaş yavaş pantolonunu soyduktan sonra,
    -dur yapma diye inledi.
    bense durur muyum adeta müjde arın kafasını murat 131 e sıkıştırmış azgın delikanlı modunda muayene masasına domalttım sım sıkı türbanlımı. dur yapma diye bağırdıkça daha sert gibiyordum benim borcunu ödeyememiş zavallı hasta sahibimi..

    uzunca bir süre sırılsıklam fantazilerden sonra ezanın okunmasına yaklaşık 1 dkka kalmıştı. arkadan açık olan televizyondan nihat hatipoğlu soruları cevaplarken, ellerini havaya kaldırdığı gözüme ilişti. işte an bu an dedim ve azgın türbanlımı diz çöktürüp şükret lan huur dedim.
    - dur daha okunmadı dedi..
    biraz daha gel git yaptıktan sonra topun sesini duymamla 1 günlük özlemim sona erdi ve ağzına tüm çocuklarımı yolladım.
    - erkeğim dedi. seninle neden daha önce tanışmadık derken, vurduğum gibi huurnun ağzına gibtir git lan bu klinikten hepimizi günaha sokacaksın adi kaltak diye kovdum azgın türbanlı fahişemi.

    Müjde hanımı klinikten gönderdikten sonra acilen gusülümü aldım ve orucumu bir adet hurmayla açıp, Allah'a dua etmeye kaldığım yerden devam ettim.
    ···
   tümünü göster